Sportfogadás tippek: Grasshoppers - Lyon

2013-08-06
Ha kedd, akkor BL! Nincs ez másként most sem, nézzünk egy tippet a Grasshoppers - Lyon találkozóról!

Grasshoppers - Olympique Lyon

BL selejtező-visszavágó ( 1. meccs eredménye Lyon - Grasshoppers 1-0)

Tipp: X2

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A bevezetőben említett odavágón a Lyon együttese Bisevac góljával 1-0-ra nyerni tudott, így nagyon jó helyzetből várják a visszavágót a franciák. A Grasshoppers ugyanis nem talált be idegenben, ez pedig nagyon sokat számít! Ha a Lyon itt gólt szerez, a svájciaknak a 2-1 már nem elég! Márpedig a Lyon gólt fog szerezni!

A francia együttes rutinosabb nemzetközi színtéren, és ez kamatozni fog! De nem csak ez! A Lyon alapvetően egy atletikus csapat, így könnyen előfordulhat, hogy ma könnyebb dolguk lesz, mint volt hazai pályán. Ma már nem egy betömörülő ellenfél ellen kell játszani, meglesz a helyük a Lyon játékosainak is. Lacazette és társai sok gondot okozhatnak Grasshoppersnek, mert a hazaiaknak úgy kéne nyerni, hogy nem kapnak gólt. Ez lehetetlen küldetésnek tűnik...

Vendég oldalon nem számíthatnak Dabo, Gomis, Vercoutre és Ghezzal játékára, közülük csak Dabo játszott az odavágón. Hazai oldalon Ben Khalifa és Caio nem bevethető, de ők Lyonban sem léptek pályára.

A Lyonnak tehát egy dologra kell figyelni, gólt kell szerezniük! Ha ez sikerül, hármat nem fognak bekapni a Grasshopperstől, azért vannak annyira rutinosak, hogy ne essen meg velük ez a szégyen.

Picikét átalakult a csapat, és sérülések is hátráltatják a felkészülést, de nem is oly rég a Real Madrid ellen is 2-2-t játszottak felkészülési meccsen, szóval a Lyon még mindig Európa egyik élcsapata, a Grasshoppers pedig kevés lesz, hogy megállítsa a franciákat!

Tippünk 1-1, vagy 1-2

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,