Sportfogadás tippek: Granada - Real Madrid

2013-08-26
A Real Madrid a nyitófordulóban nyögvenyelősen verte meg a Betist 2-1-re hazai pályán. Ma egy másik andalúz csapat, a Granada lesz az ellenfél! Nyernek Ronaldoék?

Granada - Real Madrid

Tipp: Real Madrid

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A Real a 2. és 3. fordulóbeli meccse nem megszokott időpontban kerül megrendezésre. Ma 21:00-től kezdenek, szeptember elsején pedig délben játszanak majd a Bilbao ellen. Ezt a találkozót tehát kötelező megnyerni, mert a Bilbao nem tűnik könnyű falatnak majd vasárnap.

A Granada 2-1-re elverte az Osasunát El Arabi és Yebda góljaival. Fontos győzelem volt, mert mára aligha írtak be pontokat, amikor meglátták a sorsolást.

Tavaly egyébként meglepetésre a Granada a Los Carménesben 1-0-ra elverte a Ronaldoval felálló Madridot, szóval az biztos, hogy a Blancók nem becsülik le mai ellenfelüket, sőt nagyon is odafigyelnek. Tegnap a 'tico és a Barca is győzött, nem tehetik meg a Királyiak, hogy megint beragadnak a rajtnál!

Varane, Xabi Alonso, Khedira és Illaramendi is sérült, kérdéses tehát az, ki játszik majd szűrőt a mai meccsen. Vélhetően Casemiro így a kezdőbe kerül, és Modric játszhat majd mellette.

Eközben persze Madridban minden Bale-ről szól. Érkezik, vagy se, senki sem tudja még biztosan, de ha igen, az Özil-di Maria egyik tagja biztosan távozik.

Talán már a Madrid szurkolók is unják ezt a huzavonát, szóval mi se foglalkozunk vele többet. Bale Madridba igazolását majd akkor fogjuk elhinni, ha Real mezben pályára lép, előtte aligha.

Egyébként pedig a Real valószínűleg öngólt lő vele, mert horribilis pénzért vesz egy játékost arra a posztra, ahol Ronaldo játszik. Butaság felsőfokon...

Ronaldo egyébként az első meccsén nem talált be, márpedig nála ritkán fordul elő, hogy két meccs menjen le, ő pedig ne lőjön gólt.

Erős ez a Madrid Bale nélkül is, a granadai kirándulást a számukra fura időpont ellenére is három ponttal abszolválják, és készülnek a déli Bilbao elleni találkozóra. Könnyen lehet, hogy már a walesivel a keretben...

Tippünk a mai meccsre 0-3.

(Madridban tehát minden Bale körül forog, és akkor még meg sem említettük a másik feszültségforrást, a Cassilas sagát...)

Címkék: sportfogadás, tipp,