Sportfogadás tippek: Granada - Real Madrid

2016-02-07
Vasárnap estére egy könnyű kis tippel szolgálunk, melyet a Real Madrid szállít majd Granadából.

Granada - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: winmasters

Kezdés: vasárnap 20:30

 

Zidane érkezése óta három hazai meccsén 16 gólt lőtt a Madrid, idegenben viszont csak egy döntetlenre futotta a Betis elleni meccsen. Most ismét délre utazik a Madrid, egy másik andalúz együttes, a Granada lesz a vendéglátó

A Blancóknál Bale és Pepe kimarad, előbbit Jesé vagy James, utóbbit Varane pótolja. Az fix, hogy Zizou elmondja a srácoknak, hogy nem csak otthon kell gálázni, de idegenben sem árt rúgni 4-5 gólt, hogy a pontok zsebben legyenek.

A gólfesztiválhoz általában jó partnere a Madridnak a Granada, mondjuk idén a szabályt erősítő kivételt láthattuk a Bernabeuban, amikor is csak 1-0-ra nyertek Ronaldóék, de tavaly pl. négyet vert a Real a Granadának idegenben, otthon pedig igazi gálát rendezett, 9-1 lett a meccs vége.

Nincs jó formában az andalúz együttes, nagyon szellős a védelem. Csak a közelmúltot tekintve négyet vágott a Granadának a Las Palmas, és ötö az Eibar. Azért ezek a csapat nem tartoznak a világelitbe, ezek után kész csoda, hogy a Barca ellen 4-0-ás veréssel megúszták Mainzék.

A Real Madrid ellen nem lesz kellemes estéje a hazai csapatnak, Ronaldóék vélhetően futószalagon gyártják majd a gólokat, ez az 1.40-es odds igen jónak tűnik a 2.5 gól felett opcióra, és simán benne van, hogy a Granada is magára vállal egy-két gólt, El Arabi, Success vagy Penaranda egy-egy kontra után mattolhatja Navast.

Tipp: 1-5

Címkék: sportfogadás, tipp,