Sportfogadás tippek: Granada - FC Barcelona

2014-04-12
Kiesett a BL-ből a Barca, így nincs más választása, meg kell nyernie a bajnokságot. Nem lehet többet botlani, nyerni kell a Granada ellen is!

Granada - FC Barcelona

Tipp: Barca góljai 1.5 fölött

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Kikapott a Barca az Atletico ellen a BL-ben, így ha nem akarja trófea nélkül zárni az évet a katalán csapat, meg kell nyernie a bajnokságot. Persze a Copa del Rey finálét is megnyerhetik Messiék, de az igazi mégiscsak a bajnokság megnyerése lenne.

Az Atletico ellen nem játszott jól a csapat, és ezt mindenki tudja. Messit levették a pályáról, de senki sem játszott extrát. Ma a Granada ellen nyerni kell, mese nincs.

Granada:Roberto-Nyom-Illori-Murillo-Foulqier-Recio-Iturra-Fran Rico-Piti-El Arabi-Brahimi

Barca: Pinto-Alves-Song(Adriano)-Mascerano-Alba-Cesc-Busquets-Iniesta-Alexis-Messi-Neymar(Pedro)

A katalánoknál védőhiány van. Puyol mindig sérült, így most is. sérült Pique és Bartra is, így Mascareno mellett vagy Song, vagy Adriano játszik. Egyik sem belső védő, de talán egy-két meccsre megoldják ezt a feladatot.

A Granada nincs formában, csúszik lefelé a csapat a tabellán. Dani Benitezt kokainfogyasztás miatt másfél évre eltiltották, Riki megsérült múlt héten, szóval vannak bajok. Sérült Igalho is, Iturra nincs formában, szóval tényleg nem tűnik úgy, hogy a Granada akadályt gördítene a Barca bajnoki címének útjába. Ősszel a Camp Nouban 4-0-ra nyert a Barca, most is behúzza a meccset.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,