Sportfogadás tippek: Granada - Athletic Bilbao

2013-09-30
A La Liga 7 fordulóját a Granada - Bilbao találkozó zárja. Az andalúz csapat szurkolói már nagyon ki vannak éheztetve, hisz kedvenceik nemhogy pontot, még gólt sem szereztek hazai pályán.

Granada - Athletic Bilbao

Tipp: 2 gól felett (goal line) 2 gólnál tét visszajár

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00


Ahogy említettük a bevezetőben, a Granada hazai pályán még nem szerzett gólt, ellenben minden meccsén kapott egyet. Pontosan egyet. A Real Madrid, a Valencia és az Espanyol is 1-0-ra győzte le az andalúzokat. Ez csak azért fura, mert idegenben veretlenek... -az biztos, hogy nem tipikus andalúz társaság a Granada.

Azt nem lehet mondani, hogy ne lenne stabil Lucas Alcaraz csapata. Senki sem szórta meg őket, de láthatjuk, hogy túl nagy hangsúlyt fektetnek a védekezésre, EL-Arabi és Igalho nagyon kevés támogatást kap.

Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a Granada ma kicist több kockázatot vállal föl, és offenzívebb taktikát választ. Ma már nem szeretnék elhagyni a pályát lőtt gól nélkül, az már tényleg ciki lenne.

A Bilbao eddigi hat meccsén mindig lőtt minimum egy gólt, igaz, egy találkozó kivételével kapott is. Csak a Mendilibar féle Osasuna nem talált be a baszkok hálójába, de emlékezhetünk, milyen veszélyes volt az a navarrai társaság ott a szezon elején. Mint egy földigiliszta...

Jó meccs lesz ez a mai, mert a Granadának kockáztatni kell! Gondolhatják, hogy rosszabb már nem lehet, bár ha megnézzük, a Real Madrid és a Valencia ellen is ki lehet kapni. Ettől függetlenül a Granada mostmár pontot akar gyűjteni hazai pályán, és ehhez alighanem gól, vagy gólok is kellenek.

Várható kezdők:

Granada: Roberto-Brayan-Jeison-Diakhate-Nyom-Iturra-Recio-Brahimi-Bounanotte-Pereira-Riki

Bilbao: Iraizoz-Gurpegi-San Jose-Laporte-Benat-Mikel Rico-Ibai(Muniain)-de Marcos(Ander)-Susaeta-Aduriz

 

Nyílt meccs lesz, hisz a Granada mindenképp győzni szeretne. A baszkok pedig az 5. helyről nyomás nélkül játszhatnak, győzelmük esetén megelőzik a Villarrealt, és üldözik a 'nagyokat'.

Jó meccs, és minimum két gól várható!

Címkék: sportfogadás, tipp,