Sportfogadás tippek: Granada-Real Madrid

2014-11-01
Múlt héten 3-1-re elverte a Barcelonát a Real Madrid. Bale nélkül is hasít a Fehér Balett, ma a Granada lehet Ronaldóék áldozata.

Granada - Real Madrid

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

A szezon elején volt egy kis akadozás a Real játékában, ám ennek mostanában nyoma sincs. A BL-ben és a bajnokságban is menetel a Madrid, és semmi sem indokolja, hogy pont ma ne nyílna ki a gólzsák.

A Madrid 3.7 gólt lő meccsenként a Primera Divisionban, ami elég elképesztő adat. Csak maga Ronaldo 16-ig jutott, a portugál ász egymaga többet lőtt, mint a Granada játékosai összesen.

A hazai együttesben ma nem léphet pályára az eddig minden meccsen szereplő középpályás, Fran Rico, és könnyen lehet, hogy Piti játékát sem fogja erőltetni Caparrós. Neki kisebb sérülése van, és nem biztos, hogy ezen a meccsen neki játszani kéne. Valószínűleg vele is zakó lenne a vége, a későbbiekre nézve pedig azért jó lenne egy egészséges Piti a csapatba.

A Madridból Bale fog hiányozni, de láttuk a Barca elleni meccset, az Isco-James-Ronaldo trió is ugyanazt a lendületes futballt hozza, mintha Bale játszana. Benzema is elemében van, Modricék is jól játszanak, szóval lendületben van a Madridi együttes.

Ronaldóék szórják a gólokat, a Granada pedig vélhetően két alapemberét fogja nélkülözni. Tény, hogy az andalúz csapat ritkán kap nagy verést, de a Barca ellen azért csak belefutott egy 6-0-ás pofonba. Ha a Barca hatig jutott, akkor a Realnak sem okozhat gondot a góllövés. A Marca ráadásul olyasmit írt, hogy Caparrós azt merte mondani, hogy már az jó eredmény, ha a Real nem gyalulja le a csapatát. Aztán persze cáfolta, és könnyen lehet, hogy csak a Marca keverte a keverni valót, de az tény, hogy a Real Madrid bomba erős, a Granada pedig nem az igazi. Ráadásul Iturra sincs formában, a középpályán átrohanhat a Real, és ha lendületből érkezik Roberto kapuja elé CR, Isco, James, Iscó és mondjuk Marcelo, az sok jót nem jelent az andalúzok számára.

Címkék: sportfogadás, tipp,