Sportfogadás tippek: Granada-Atletico Madrid

2017-03-11
Ősszel igen érdekes és élvezetes meccset játszott a két együttes a Vicente Calderónban. Mondjuk a Granada aligha élvezte, mi viszont annál inkább!

Granada - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: Atletico győzelem

Bet365 odds: 1.45

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: szombat 20:45

 

Az idei Atletico picikét offenzívebb focit játszik, mint a korábbi évek csapatai. Griezmann és Gameiro nagyon érzi a kaput, és Torres is, csak ő most sérülés miatt nem játszik. Több gólt kap Simeone csapata, de többet is lő. Ez nekünk, semleges nézőknek csak jó, élvezetesebbek a 'tico találkozói. Mondjuk a csapat kevésbé eredményes, de a BL-ben vélhetően ott lesz a 8 között (jövő héten 4-2-előnyről fogadja a Leverkusent...).

A Granada egyébként sokáig biztos kiesőnek számított, aztán most ott tartunk, hogy simán bennragadhat. Idegenben semmi sem változott, vereség vereséget követ, viszont otthon az utolsó 3 meccsét behúzta az andalúz együttes. Más kérdés, hogy a Las Palmas, a Betis és az Alavés nem az Atletico szintje.

Ősszel a Vicente Calderónban a két együttes 8-gólos meccset prezentált. A 18. percben Cuenca betalált a Granadából, ami úgy felidegesítette az Atlétit, hogy héttel válaszolt. Már a félidőre 2-1-es előnnyel a Matracosok vonultak az öltözőbe, aztán a 2. játékrészben még ötöt lőttek. Ki tudja, ha Cuenca nem szerez vezetést, lehet megússza egy 2-0-al a Granada. Így viszont...

Az őszi meccsük fényében érdekes kis találkozó lehet ez is. A Granadának és az Atletinek is nagyon kéne a siker. A vendégeknél Torres mellett Griezmann sem játszhat este, így Correa lehet majd Griezmann társa, vagy lehet egy csatárral játszik Simeone, és mindig felzárkózik valaki a francia mellé. Correa, Carrasco, Partey, mikor ki kerül majd oda.

Egyébként az Atletico dominálja az egymás elleni meccseket. Az utolsó hat egymás elleni mérkőzésből 5-öt megnyert a 'tico, és egyet adott ikszre. Ezen a hat meccsen 15 gólt lőttek Griezmannék, és csak egyet kaptak. De amikor ugye kaptak gólt a madridiak, akkor hetet lőttek. Szóval lehet jobban jár az andalúz együttes, ha nem bosszantja fel az alvó oroszlánt, mert akkor megint csúnya vége lehet. Az Atletico győzelmére adott 1.45-odds egészen korrekt.

Címkék: sportfogadás, tipp,