Sportfogadás tippek: Görögország (U20) - Paraguay (U20)

2013-06-28
Az U20-as VB-n a harmadik csoportköröknél tartanak, holnap estére kialakul a legjobb 16 mezőnye! A görög és paraguayi fiatalok jó helyzetben vannak, függetlenül a mai meccstől mindketten továbbléptek!

Görögország U20 - Paraguay U20

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Görögország válogatottja a nyitómeccsén elintézte Mexikót, majd a csoport második körében 0-0-ra végzett Mali ellen. Egyik eredmény sem volt meglepetés, sőt a Mali elleni 0-0 még papírformának is tekinthető. Ma sem várható más, langyos döntetlen, energiaspórolás, unalmas kilencven perc.

Nézni persze nem kötelező, de ettől függetlenül nyerhetünk a meccsel egy kicsit.

Paraguay partnere lesz Görögországnak az alibizésben. A dél-amerikai csapat sem szórta a gólokat, mos pedig már nem is kell. Első meccsükön 1-1-re végeztek Mali ellen, majd a 2. meccsükön ők is lenyomták Mexikót 1-0-ra, ezzel pedig tovább is léptek.

A mai mecsen egy nyitott kérdés maradt, ki hanyadik helyen végez. Tudni kell, hogy a két csoportelső mellett a hat csoportból a négy legjobb csoport harmadik is továbblép, az pedig kiderült a tegnapi nap után, hogy négy pont már elég a továbbjutáshoz. Pláne öt...

Mert ne legyünk naívak, döntetlen lesz ebből. Mindkét csapatnak a kemény védekezés a sajátja, erre építenek. Ez a két csapat csak akkor támad, ha rá van kényszerítve. Ma nem lesz.

Itt a 0-0 mindkét csapatnak megfelel. Ráadásul taktikázni sem tudnak, mert nem lehet tudni, az E csoportban hogy alakulnak az eredmények. Ez a görög és paraguayi együttes két stabil csapat, nem könnyű átjátszani őket. Két hasonló erényeket csillogtató együttes, félő, hogy ez a 0-0 tényleg megfelel nekik, és nem fognak fejjel menni a falnak.

A mi tippünk egy döntetlen, és gólszegény meccs.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,