Sportfogadás tippek: Görögország - Magyarország

2017-07-27
A magyar férfi vízilabda-válogatott a döntőbe kerülésért játszik este 20:30-as kezdettel Görögország ellen. A tét hatalmas, így ne lepődjünk meg, ha ez az összecsapás nem a szép játékról szól majd.

Görögország - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Görögország +1.5 gól

TippmixPro odds: 1.70

Kezdés: csütörtök, 20:30

 

A magyar válogatott eddig hasít a vb-n, de valljuk be, azért olyan nagyon nehéz dolga a csapatunknak nem volt. Ausztrália és Franciaország legyőzése nem okozhatott gondot, míg a 8 között Oroszországtól is kaphattunk volna erősebb csapatot. Igazából egy éles találkozója volt Vargáéknak, aminek döntetlen lett a vége, Olaszország ellen.

Ez a döntetlen ma is benne van a levegőben, mert a görögök ellen elég sűrűn játszunk ikszet. Az utolsó hat egymás elleni találkozóból három is döntetlennel ért véget.  Legutóbb felkészülési meccsen júniusban iksz, de Rióban az olimpián is találkozott a két csapat, ahol az egyik meccs szintén döntetlennel ért véget, míg a későbbi szakaszban az 5. helyért vívott találkozón 12-10-re nyerni tudtunk.

A magyar-görög meccsek általában nem simák, nem igazán fekszik nekünk a görög stílus. Nagyon jól védekező csapat, támadásban pedig szintén jók. Montenegrónak pl. esélyt sem adott Görögország a 8 között, Fountulisék például azon a találkozón 10-2-re is vezettek már. Ott picit kiengedtek, így a montenegrói együttes felzárkózott, de igazából esélye sem volt Montenegró válogatottjának, ami azért nagy szó.

Flekkasék legyőzése nem lesz egyszerű, ezen a mérkőzésen olyasmi el sem képzelhető, hogy akár mi, akár a görög együttes 4-5 góllal elhúz. Itt valószínűleg 1-2 gól lesz a csapatok között maximum, végig éles, végig szoros találkozóra kell számítani, ahol simán előfordulhat, hogy az utolsó támadás dönt mindenről.

A mi tippünk, hogy szoros meccset játszik a két válogatott, így - bár természetesen a magyar együttesnek szurkolunk - semlegesként nézve a meccset a Görögország +1.5 gól opció 1.70-es odds mellett játszható tippnek tűnik.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,