Sportfogadás tippek: Görögország - Magyarország

2016-01-12
Férfi és női vonalon sem úgy kezdődött számunkra a belgrádi Eb, ahogy elképzeltük. A lányok pl. váratlanul simán kaptak ki a hollandoktól, de még semmi sincs veszve! Ma viszont nyerni kell, mese nincs.

Görögország - Magyarország

Tipp: Magyarország +1.5 gól

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 15:45

 

A magyar női vízilabda-válogatott remek felkészülésen van túl. A jól sikerült kínai edzőtábor után a csajok az Univer Kupán is jól és eredményesen játszottak. Megverték Olaszországot és Görögországot is 3-3 góllal, szóval tényleg úgy vágtunk neki az Eb-nek, hogy akárr nyerhetünk is. Mert miért ne?

Aztán paff, jött a nyitómeccs Hollandia ellen, és igazából semmi közünk nem volt a hollandokhoz. Rögtön a meccs elejétől magukhoz ragadták a kezdeményezést, hamar magabiztos előnyt építettek fel, amit csak hízlaltak, hízlaltak, hízlaltak. 11-3-nál 8 gól volt közte, ott a hollandok lazábbra vették a figurát, lazítottak a védekezésen, kevésbé koncentráltak támadásban. Végül is 14-10 feljöttek a Bujkáék, így azért a méretes pofont elkerültük, de aki látta a meccset, az pontosan tudja, hogy klasszis különbség van a két válogatott között. Vagy talán úgy helyes, hogy volt. Reméljük, így helyes...

Mert mégiscsak hölgyekről van szó! A női csapatokkal azért vigyázni kell, ugye ne menjünk messzire: magyar kézilabda-válogatott, december. Montenegró történelmi verést mért a csajokra, aztán amikor már mindenki temette a lányokat, agyonverték Dániát. Aztán mikor kezdtük azt hinni, hogy a Montenegró elleni találkozó kisiklás volt, eleve feladtuk, stb., akkor jött az újabb pofon, ami még jobban fájt. Sikerült kikapni Lengyelországtól...

Ebből is látszik, hogy a női csapatoknál -pláne, ha magyar- bő a határ. Tudunk nagyon rosszul játszani, de nagyon jól is, és bizony egyik napról a másikra egyik végletből képesek vagyunk a másikba ugrani.

Bíró Attila szövetségi kapitány elmondta, amit láttunk is, lassúak és pontatlanok voltunk. Ez támadásra és védekezésre is igaz. De az is fix, hogy ennél sokkal többet tud a magyar csapat, és az is látszott, hogy nem véletlenül az Eb legnagyobb favoritja a holland együttes.

Görögországot pár napja az Univer kupán sikerült legyőzni három góllal. Ott azon a meccsen 8-3-nál öt is volt közte, a végére három maradt. Ma egy gól is elég lenne, a csajok azért játszanak majd, hogy a győzelem összejöjjön. Tudják, hogy a kezdésre oda kell figyelni, és sokkal határozottabban kell kezdeni a meccset. Sokkal jobb annál a magyar csapat, mint amit a hollandok ellen mutatott.

A fogadóirodák és maguk a sportfogadók is talán az első játéknap eredményei alapján elkezdték pakolni a görög csapatot. Annál jobb, legalább hízik a magyar válogatott oddsa! (Ugye Görögország 27-3-ra verte Portugáliát, de szegény portugál csajoknak az úszás is gondot okoz, hát még a labda...)

Mi arra számítunk, hogy a női kézi-válogatotthoz hasonlóan tud váltani a női vízilabda-válogatott is, és szebbik arcát mutatja. Pár napja Miskolcon az Univer kupán lazán elvertük a görög csapatot, koránt sem annyira félelmetes együttes, mint a holland. Ráadásul amíg mi rájöttünk, hogy sokkal több energiát kell belevinni a meccsbe, a görögök talán picit elkényelmesedtek a 27-3-as győzelmük után.

A mi tippünk Magyarország +1.5 gól, így -ne adja Isten, hogy így legyen- de az egy gólos zakó is belefér. Nekünk a tippet tekintve igen, a csajoknak viszont nem!

HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,