Sportfogadás tippek: Görögország - Magyarország

2015-10-11
Görögország eddig minden hazai meccsét elveszítette ebben a selejtező-sorozatban. Pontot nem szerzett, de még gólt sem lőtt. Vajon folytatódik a görögök vesszőfutása?

Görögország - Magyarország

Tipp: Magyarország gólt szerez

Odds: 1.57

Iroda: unibet

Kezdés: vasárnap 18:00

 

Ha a magyar labdarúgó-válogatott nyer Görögország ellen, és a románok nem tudják elverni Feröer-szigetek csapatát, akkor másodikak vagyunk, és utazunk az Eb-re. Ha a románok nyernek, akkor ennek a találkozónak nincs tétje, mivel a legjobb csoport-harmadikak rangsorolásánál kiveszik a csoportutolsók elleni eredményeket. Ettől függetlenül nekünk két dolgunk van. Nyerni, és bízni abban, hogy Románia ismét botlik, mint legutóbb otthon a finnek ellen.

A mi tippünk az, hogy a magyar csapat gólt fog lőni. Miért ne tenné? A görög válogatott otthon minden meccsét elbukta, és idegenben sem brillírozott. Még az ellenünk elért 0-0 volt a legjobb meccsük...

Teljesen szét van esve a görög együttes, sehol sincs az a keménység, amit korábban megszokhattunk tőlük. Egyébként ők is (ahogy mi is) már a harmadik szövetségi kapitányt emésztik, más kérdés, hogy nálunk a Dárdai-Storck váltás nem az eredménytelenség miatt jött össze.

A német mester vélhetően a kezdőbe teszi Bödét, az egyetlen csatárt, aki képes gólt lőni. Niko, Priskin vagy Németh hiába lövi klubcsapataiban a gólokat, jelenleg Böde Dani az, aki faék egyszerűséggel játszik, de hatékonyan!

Észak-írország ellen legutóbb három gólt kapott a görög együttes, korábban ez elképzelhetetlen lett volna. Nem nagyon érdekli már a helléneket a találkozó, nem zárnak már úgy, ahogy a korábbi években megszokhattuk. Vigyázni fognak magukra, meg ne sérüljenek, aztán ennyi. Nekünk meg űzni, hajtani kell a győzelmet, és gólt/gólokat lőni. Ha az Észak-írek hármat lőttek (kapura összesen 18-at), akkor egyszer nekünk is sikerülni fog. Egyébként fura, hogy az Észak-írek háromszor találták el lövéssel a görög kaput, és mind a három lövés be is akadt. Lehet, hogy ha öt lövés megy kapura, akkor öt hazai gól születik??? Végül is lehet, ha öngólokat lőnek a görögök, az tényleg átlátszó lett volna. Egyébként tényleg egyre mélyebbre süllyed a hellén válogatott, könnyen lehet, hogy ma látjuk a mélypont csúcsát...

Címkék: sportfogadás, tipp,