Sportfogadás tippek: Golden State Warriors - Philadelphia 76ers

2017-03-14
Az NBA-ben érdekesen alakul az alapszakasz vége. Durant sérülése után a GSW nem várt vereségekbe szaladt bele, hiába tűnt úgy, hogy lazán nyeri az alapszakaszt, ez mostanra kétségessé vált.

Golden State Warriors - Philadelphia 76ers

Online sportfogadás tipp: GSW -12.5 pont

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: -

Kezdés: 03.15.  03:30

 

Durant a Washington elleni meccsen dőlt ki rögtön a mérkőzés elején. Ez pont március elsején volt, azt a meccset el is veszítette a Warriors. Azzal együtt az utolsó 7 mérkőzéséből 5-öt elveszítette a GSW, ami egészen hihetetlen. Tavaly az egész szezonban veszített el 9 mérkőzést a 82-ből. Nincs jó formában a GSW, ez tény. Durant kiesése ekkora hatással lenne a Warriorsra?!

Pedig a rájátszás miatt fontos lenne megnyerni az alapszakaszt a pályaelőny miatt. Ami a 76ers-t illeti, idén nem annyira rossz a csapat, de nem is jó Az 5. legrosszabb csapat a ligában, és nem is cél most már, hogy ennél jobb legyen. Minél rosszabb helyen végez, annál előnyösebb pozícióban draftolhat. Márpedig a hozzáértők szerint idén erős lesz a draft, remek játékosok közül lehet majd válogatni, így nem árt minél korábban választani.

Idegenben a GSW otthonában a 76ers nagy pofonba nézhet bele, még akkor is, ha a Warriors nincs csúcsformában. Viszont 12-én a Spurs elleni találkozón Kerr mester Curry és Thompson mellett Igoudalát és Greent is pihentette. Így nem is volt meglepő a Spurs elleni zakó. Viszont annak a zakónak köszönhetően a Spurs és a Warriors azonos mérleggel áll, most lesz csak igazán érdekes, melyik együttes akarja jobban az alapszakasz-győzelmet.

Bayless, Splitter és Embid hagyja ki a mérkőzést a 76ers-ből, szóval a Phillynél is lesznek kimaradók. Hazai oldalon most már nincs pihentetés, Curryék pályára lépnek, és remélhetőleg feltöltődtek picit. Közben a Phiéadelphia nyugati túrán van, már a 4. meccsére készül a 76ers, ami igencsak fárasztó lehet. Meccs, utazás, meccs, utazás .... Ráadásul most a nem kis tempót diktáló Warriors lesz az ellenfél, ahol az ellenfél legjobbjai az elmúlt meccsen nem léptek pályára. Tény, hogy a Golden State nincs csúcsformában, de ez a csapat egyik pillanatról a másikra képes lehet ismét csúcsformába lendülni. A Philadelphia amúgy sem a védekezésről híres, most még fáradt is a csapat, és igazából nem is nagy tragédia a draft miatt, ha vereséget szenved. Március 5-én szaladt bele a Pistons ellen egy 30 pontos verésbe legutóbb a 76ers, könnyen lehet, hogy most ismét méretes pofont kap!

Címkék: sportfogadás, tipp,