Sportfogadás tippek: Giro d'Italia 10. szakasz

2015-05-19
Sok dolog történt már a 2015-ös Girón, így jól jött a versenyzőknek a hétfői pihenőnap. Ma, azaz kedden egy viszonylag könnyű etap vár a srácokra, nagy valószínűséggel sprintbefutóval az etap végén

Giro d'Italia - 10. szakasz

Tipp: Greipel nyer

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Fogadható kedd 12:35, és 14:30-tól élőben.

 

Múlt csütörtökön Greipel már nyert egy szakaszt, méghozzá viszonylag simán. A 183 km-es etap közepén volt egy kis emelkedős rész, de utána elég hosszú sík szakasz volt még, hogy a sprinterek csapatai kontrollálják a szökevények előnyét.

Ráadásul a sprintbefutónak kedvez, hogy Greipel csapata, a Lotto mellett több csapatnak is érdeke, hogy sprintbefutó legyen. Azon a csütörtöki etapon, amit a német sprinternyert, a második és hetedik hely között csak olasz versenyző ért célba! Joggal bízhatnak tehát az olasz sprinterek is abban, hogy nyerni tudnak. (Mondjuk meg kell jegyezni, csütörtökön azért Greipel kegyetlenül simán nyerte a sprintet.

A mi tippünk az, hogy most is a Lotto kerekese nyer. A Lotto Soudalban ott van Bak, aki tud olyan tempót diktálni a mezőny élén, hogy a szökevények ne érezzék túl komfortosan magukat. Aztán ott van Hansen, szintén sok melója lesz, és az a Greg Henderson, aki múlt csütörtökön kiváló felvezetést adott Greipelnek. Henderson volt a legkitartóbb minden felvezető ember közül, amikor a többi sprinter előtt már nem volt senki, Henderson még vitte a tempót Greipel előtt. A német tette a kereket, kibújt, majd ledurrantott mindenkit. Ugye megszokhattuk, hogy szorosabb sprinteknél centik döntenek, itt szinte egy egész kerékpár volt Greipel és a második helyezett Pelucchi között. A német rider még a kezeit is felemelte, amikor áthaladt a célvonalon, ilyet azért sprinteknél nem sűrűn látunk!

Nem megbántva az olasz sprintereket de ők a második vonalba tartoznak. Kittel, Cavendish, Degenkold, Kristoff vagy Bouhanni nincs itt a Girón, így Greipelnek jó esélye van, hogy nyer még egy-két szakaszt. Tegnap pihenőnap volt, a sprinterek csapatai frissek lesznek, márpedig ha sprint lesz, nehéz elképzelni, hogy ne Greipel nyerjen. Annyira simán nyerte a Lotto Soudal azt a múlt csütörtöki etapot, hogy nem héz más forgatókönyvet elképzelni.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,