Sportfogadás tippek: Giro d'Italia - 18. szakasz

2014-05-29
Csütörtökön a Giro mezőnye a Belluno-Rifugo Pannarota szakaszt teljesíti. A versenyzők 171 km-t tesznek meg. Két első- és egy második kategóriás hegy is vár a mezőnyre, szóval unatkozni aligha fogunk.

Giro d'Italia - 18. szakasz

 Quintana vs Rolland (H2H)

Tipp: Quintana

Odds: 1.28

Iroda: unibet

Fogadási határidő: ma 12:10

 

A mezőnyre ma 171 km vár, és három kemény emelkedő. Quintana összetettben 1.41-el vezet Uran előtt, Evans, Rolland, Majka, Aru, Pozzovivo, Kelderman és Hesjadal pedig azért küzd, hogy a dobogóra álljon összetettben.

Quintanának tehát nem kötelező nyernie, de ő versenyezni jött. Már tavaly a Touron is támadott, minden hegyen megindult, és kedden is láthattuk, hogy a harmadik hétre igencsak jó formába lendült. Rendkívül erős, kedden Rolland és Hesjedal társaságában ment fel az utolsó hegyre. 22 km hegymenet volt, amit szinte egyedül teljesített. Rolland és Hesjedal egy métert nem vezetett, csak súly volt mindkettő. Quintana így vert Uranékra másfél percet az utolsó emelkedőn. Az tuti, hogy ott lesz a végén az élmezőnyben, és Aru, vagy Pozzovivo fog támadni, esetleg Majka, de Nairo is nyerni szeretne.

Quintana egy egyszerű srác, és mivel tudja magáról, hogy rendkívül erős, nem fog tartalékolni, és ezt a szakaszt is be szeretné húzni. Nairo dominálni akar, és további szakaszokat nyerni.

Rolland lejtmenetben jó, de Nairo sem gyenge: Előfordulhat, hogy Quintana majd kap Rollandtól az utolsó lejtmenetben vagy fél percet, de az utolsó emelkedőn visszahozza. Quintanát támadni fogják Pozzovivóék, így a kolumbiainak is menni kell. Nagy verseny lesz az utolsó emelkedőn, kedden pedig láthattuk, hogy Rolland nemhogy Quintanával, de Hesjedallal sem bírta tartani a tempót.

A tippünk az, hogy a mai (18.) szakaszon is Quintana ér hamarabb célba, mint Rolland.

Sok sikert a tipphez!

(Ne feledjük élőben is lehet fogadni a Giro szakaszaira például a bet365-ön. A közvetítés az Eurosporton ma is 14:30-tól kezdődik)

Címkék: sportfogadás, tipp,