Sportfogadás tippek: Getafe - Villarreal

2014-03-27
Két elég rossz formában lévő csapat találkozik a Getafe-Villarreal meccsen. Mindkét együttesnek a győzelemre fáj a foga, szóval vélhetően leesik majd pár gól.

Getafe - Villarreal

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A Getafe jelenleg 29 kör után a 18 helyen áll. Szeretne kimászni a csapat abból az iszonyatosan mély gödörből, amelybe belecsúszott. A madridi együttes 14 bajnoki óta nyeretlen, szóval nem csoda, hogy ilyen mélyen találjuk a Getafét, amely ősszel még Európa Liga-indulást érő helyen is állt. L. G. Plazát kirúgták, most már Cozmin Contra vezeti a Getafe edzéseit. Contrával a Getafe 3-3-at játszott a Granada ellen, és 1-0-ra kikapott a San Mamésben a Bilbao ellen. Ugyanakkor a Bilbao ellen is volt esélye a vendégeknek a pontszerzésre, de a szerencse most sem volt a csapattal.

Létszükséglet lenne a győzelem, és van is rá esély, hogy a Villarrealt megveri a Getafe. Ez a Villarreal már nem az, amelyet az idény elején csodáltunk. Sokáig a negyedik helyen állt az újonc együttes, aztán ahogy az az újoncoknál lenni szokott, fokozatosan estek, sőt esnek vissza. Nincs már olyan tűz a Villarreal játékosaiban, mint volt ősszel, de valahol mindenki sejtette, hogy azt a tempót nem bírja majd tartani a Sárga tengeralattjáró.

Ugyanakkor a Villarrealban Uche, dos Santos, Perbet, Moi Gomez, J. Pereira, Javi Aquino, Oliver Torres és Cani is bevethető, tehát aki képes gólt szerezni, az pályára léphet. Persze nem lépnek pályára egyszerre, de ebből a nyolc játékosból vagy öt ott lesz a pályán. Pina és Trigueros szűr, Jokicék pedig a védekezés részét próbálják megoldani a dolognak. Könnyű dolguk nem lesz, a Getafénak nagyon fáj a foga egy győzelemre. Legutóbb a Granadának már lőttek hármat, pedig korábban nem volt jellemző erre a csapatra, hogy ontja a gólokat. Contra talán felrázza a srácokat a letargiából, mert alapvetően a Getafe jó játékosokból áll. Ugyanakkor Alexisék kaptak is hármat El Arabiéktól. Márpedig hasonlóság van a Granada és a Villarreal támadói között. Uche és dos Santos, vagy Aquino és Pereira is rendkívül gyors, jól cselező támadó, olyan, mint El Arabi, Brahimi vagy Igalho a Granadánál. Alexisék inkább a levegően jók, pontrúgások elhárításában, de pechükre a Villarreal támadói általában a földön kombinálnak.

Ha a Getafe túlságosan kinyílik hátul, dos Santosék le fogják kontrázni a hazaiakat. Ugyanakkor nem tehet mást a Getafe, mint kockázatot vállal. Ha a Villarreal ellen csak a sablont játsszák, abból talán egy pont sem lenne. Jó kis meccs lesz ez, mert a vendégek is nyeretlenek négy bajnoki óta, pedig az az EL-indulás azért nagyon jól jönne. Persze az is igaz, hogy ha nem jön össze Caniéknak az Európa Liga, az sem tragédia. Ha így nézzük, a Villarreal tét nélkül, nyomás nélkül játszik. Aztán tény az is, hogy négy mérkőzés óta nyeretlen a Sárga tengeralattjáró, de ezeken a meccseken is mindig összejött legalább két gól. Ha nem lőnek dos Santosék elöl, akkor legalább kapnak. Márpedig a tipp szempontjából mindegy, hogy a gólokat melyik csapat rúgja.

Tipp: 2-2

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,