Sportfogadás tippek: Getafe - Sevilla

2013-01-19
A Sevillánál pár nappal ez előtt edzőváltás történt. Régóta a levegőben volt Michel menesztése, ám a téli szünet után a vezetőség adott még neki egy esélyt. Az andalúzok továbbra sem mutattak fejlődést, így a vezetőség Unai Emery kinevezése mellett döntött.

Getafe - Sevilla

Tipp: X2

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

Unai Emery új érája a Sevillánál a Zaragoza elleni kupameccsel kezdődött. 0-0-ás döntetlent játszottak idegenben a Zaragoza ellen, így a visszavágón otthon kötelező majd a győzelem. Mezőnyben jobbak voltak, ám maradt a 0-0.

Most a bajnokságban is bemutatkozhat Emery, aki a Valencia vezetőedzője volt az orosz kaland előtt. Nem kaptak megoldhatatlan feladatot, és itt rá is térünk a legfőbb indokra. Ez pedig nem más, mint az, hogy a Getafe erősen tartalékos lesz.

Lafita, Mané, Diego Castro, Lacen, Barrada és Pedro Leon is hiányozni fog, ami valami tragédia! Legutóbb hétfő esti meccsen láthattuk őket, hazai pályán 2-2-t játszottak a Granada ellen. Barrada és Lacen ANK-n van, Diego Castro sárgás, míg a többiek sérültek.

Gyakorlatilag a Getafe 4 legjobb középpályása hiányzik majd. Castro, Barrada, Lafita és Leon a Getafe fazonszabászai. Ennek a négy játékosnak a kiesése megpecsételte sorsukat!

Tudjuk, hogy egy új edző általában lökést ad egy csapatnak, és ha hosszú távon nem is, az első egy-két meccsen még a leggyengébbek is megtáltosodnak.

Egyébként a Sevilla kezdőjéből egyedül a balháthév, Navarro fog hiányozni, persze Trochowski és Perottit kivéve. Spahic minden bizonnyal vállalja a játékot, mint ahogy minden kulcsjátékos. Nem lehet a kupára tartalékolni, hasítani kell a bajnokságban is. Reyes, Medel, Navas, Cicinho és Negredo is ott lesz a pályán, nem létezik, hogy ezt a tartalékos középpályával felálló Getafét ne verjék el!

A középpálya pedig különösen fontos, hisz a meccsek döntő többsége ott dől el! A Granada is eljutott hétfőn két gólig (igaz büntetőből), akkor a Sevilla számára sem lehetetlen feladat a pontszerzés ma este! Kétesélyben a tuti, bátrabbak sima Sevilla sikert is húzhatnak, nagy baj azzal sem lesz valószínűleg!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,