Sportfogadás tippek: Getafe - Real Madrid

2014-02-16
Tegnap a Barca és az Atleti simán nyerte saját meccsét, ma a Real Madridon a sor, hogy tapadjon riválisaira. Előre lelőjük a poént, aki izgalmas meccset szeretne ma nézni, ne ezt a találkozót válassza

Getafe-Real Madrid

Tipp: Real Madrid

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Délután 17 órakor kezdőik a Getafe-Real Madrid találkozó a La Ligában. A Geaféről tudni kell, hogy madridi székhelyű csapat, így a Realnak nem kell hosszú km-eket utazni. Azt is tudni kell a Getaféről, hogy a klub meccseit kevesen látogatják. Ha félház van, már jó. Egy Real, vagy egy Barca elleni mérkőzésen sem tellik meg a stadion, kicsit a madridi MTK-nak is nevezhetjük a Getafét.

A csapat ráadásul pocsék formában van. Ősszel úgy tűnt, hogy az EL-indulásért küzd majd a csapat, aztán valami megtört. Emberemlékezet óta nyeretlen a Getafe, és már a 14. helyre csúszott vissza. Arroyo és Roberto Lago eltiltott, Rafa, Escudero és Mosquera sérült. Aki egészséges, az formán kívül van. Lafita vagy Pedro Leon megoldásai nem sülnek, és ha ma is kikap a Getafe, akkor még lejjebb csúszik egy-két pozíciót.

A Real a Getafével ellentétben hasít. Igaz, hogy CR7 még két meccsen keresztül nem léphet pályára, de a Getafét Ronaldo nélkül is 3-4 góllal vernie kell a Madridnak. Óriási formában van a Real, és legutóbb Ronaldo nélkül a Getafénél erősebb Villarrealt is 4-2-re verte a Fehér Balett.

Csodaszámba menne a hazai csapat pontszerzése. A Madrid jövő héten még nem játszik BL-meccset, így nincs ok a pihentetésre. Jesé remekül helyettesíti Ronaldót, di Maria és Bale pedig tarthatatlan. Idegenben még inkább érvényesülhet a Madrid könyörtelen kontrajátéka, nem nagyon lesz itt esélye a hazai csapatnak. Talán egy gólt összehoznak a hazaiak, de látva ezt a Getafét, még ebben sem lehetünk biztosak. Abban viszont igen, hogy a Barca és az Atleti után a Real Madrid is behúzza soron következő bajnokiját. Az odds nem verdesi az egeket, de legalább tuti!

Várható kezdőcsapatok:

Getafe: Moya-Valera-Lisandro-Alexis-Carlos-Borja Fernandez-Michel-P. Leon-D. Castro-Lafita-Marica

Real: Lopez-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Xabi Alonso-Modric-di Maria-Bale-Benzema-Jesé

Tipp: 0-4, vagy 1-4

Címkék: sportfogadás, tipp,