Sportfogadás tippek: Getafe - Betis

2012-11-05
A Primera Division 10. fordulójának záró mérkőzésén a 6. helyen álló Betis a 10. helyezett Getaféhez látogat. Igazi háromesélyes mérkőzés, és pont ezért lesz élvezhető. Egyik csapaton sincs igazi nyomás, ezért vélhetően mindkét csapat a három pontot célozza meg, persze más-más eszközökkel próbálják elérni!

 

Getafe - Sevilla

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

 

A madridi Getafe és a sevillai Betis is nagyon jó formában rúgja a bőrt az elmúlt hetekben! A hazaiak utolsó négy mérkőzésük közül hármat meg tudtak nyerni, ezzel nagyot léptek előre a tabellán. Múlthéten a Copa del Rey-ben is továbbléptek, 4-0 arányban ütötték ki a Ponferradinát!

Jó formában a Betis is, megverték a Valenciát és a Sociedadot, valamint döntetlent játszottak a Pamplonával. Ami dicséretes, - ugyanakkor nem jellemző - hogy a zöld-fehérek gólt sem kaptak ezen a három mérkőzésen. Tényleg nem ez jellemző a Betisre úgy általában, az már tényleg kisebb csoda lenne, ha ma is megúsznák kapott gól nélkül a sevillaiak.

A Getafe elég jó kis csapat, még az sem kizárt, hogy odaérnek az első hat-hét hely környékére. Ez az együttes megverte a városi rivális Real Madridot, de rúgott gólt a katalán Barcának is. Nem egy elveszett csapat, Barrada személyében pedig van egy olyan focistájuk, aki nem itt fog megöregedni, de itt szerez nevet magának azzal, hogy minden meccsen kitűnik a tehetsége! Eddig nyolc meccsen lépett pályára, és három gólt lőtt, valamit többet előkészített. Nem nagyon van olyan támadás, amiben Barrade ne lenne benne.

A hazaiak fogják uralni a meccset, a Betis tudatosan visszaáll majd, és kontrákra játszik. Amikor Pepe Mel együttese idegenben lép pályára, nem vállal olyan nyílt játékot, mint otthon. A szezon első meccsén azért meglepte a világot a csapat, 5-4-re verte a Bilbao-t! Aztán szűken (0-1) megverték a Valladolidot, aztán STOP. E mérkőzést követően gólt sem rúgtak a sevillaiak. Az Osasuna és a Malaga is megúszta, ma már várható tőlük minimum egy találat.

A hazaiaknál és a vendégeknél is van olyan játékos/játékosok, akiknek kérdéses a játéka. A Getafénél Jaime Romero, Fran Rico és Yebda, míg a vendégeknél Mario, Sergio Rodriguez és Fabricio pályára lépése kérdéses.

A Getafénél Barrada mellett ott lesz még a támadó szekcióban Gavilan, Pedro Leon, Alcacer, Lafita, szóval lesz baja a Betis hátvédjeinek! Lendületben a Getafe, és egész biztos, hogy nekiugranak a Betis is lesz ami lesz alapon! Az, hogy a vendégeknél Pepe Mel kiknek szavaz bizalmat, na az egy jó kérdés. Az utóbbi meccseken nagy rotációba kezdett a 'nagy taktikus' becenévre hallgató mester. Ugyanakkor ez nem látszik a csapatán, aki lehetőség kap, bizonyítani akar. Castro pedig mindig ott ficánkol a védők közt, a Betis kontrái pedig bármikor góllal végződhetnek, pláne ha a Getafe nagyon forszírozza a góllövést, és nagyon kinyílnak hátul

Egy-egy gólra mindkét együttes jó lesz ma este, de a győzelemre papíron mindenképp a Getafe az esélyes. 

 

Sok sikert a tipphez! 

Címkék: sportfogadás, tipp,