Sportfogadás tippek: Getafe - Barcelona

2014-12-13
Ahogy az várható volt, pénteken a Real Madrid győzött a Getafe ellen. Ma a Barcán a sor, hogy behúzza aktuális bajnokiját. Contra, a Getafe mestere előre aláírná a döntetlent!

Getafe - Barcelona

Tipp: Barca góljai 1.5 felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Madridba utazik a Barca, de nem az Atleti vagy a Real, hanem a Getafe lesz az ellenfél. Az a Getafe, amely csapat az utóbbi időben megnehezítette a katalánok dolgát egy párszor. Legutóbb a Camp Nouban 2-2-es döntetlenre kényszerítették a Barcát Lafitáék, de volt olyan meccs is, ahol 2-0-ás hátrányból kellett visszakapaszkodniuk a katalánoknak.

A Barcelona egyébként jó formában van, továbbjutott a BL-ben, méghozzá csoportelsőként. A bajnokságban is jönnek a győzelmek, Messi is jókedvű, szóval minden rendben Katalóniában. Sajnos Neymar aligha mondja ezt, neki a bokája sajog, ezért el sem utazott Madridba a csapattal. Felesleges lett volna, azért Messi és Suarez mellett ott van Pedro is, aki legutóbb ismét gólt szerzett bajnokin.

A Barca utazó keretében helyett kapott: ter Stegen, Bravo, Mathieu, Pique, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Suarez, Bartra, Rafinha, Mascerano, Alba, Adriano, Alves és Munir.

Ha minden igaz, Bravo véd, előtte Pique és Mathueu, széleken Alba és Alves játszik. Középen Busquets szűr, Rakitic és Iniesta pedig szervez. Elöl Messi és Suarez mellett pedig Pedro kaphat helyet a kezdőben.

Erős csapat ez, nem véletlen a Contra nyilatkozat, mely szerint a Getafe mestere előre aláírná a döntetlent. Persze van edző, aki sosem mondana ilyet, más kérdés, hogy mit gondol valójában. Contra legalább őszinte! A Getafe nincs a legjobb passzban, de nem szabad lebecsülni ezt a csapatot. Contra vélhetően a következő 11-et küldi pályára: Guaita, Valera, Naldo, Velázquez, Alexis - Rodriguez, Lacen, León, Míchel, Yoda - Lafita.-azért ez ütőképes sor, és a Barca elleni meccsre tuti felszívják magukat a madridiak. Elöl kreatív játékosok fociznak, hátul viszont könnyen zavarba hozható a védelem, hisz inkább magasabb, a légelhárításban jeleskedő védők vannak többségben. Messiék a földön lazán kigurigázhatják Alexiséket. Elöl viszont Lafita, Yoda, León és a többiek könnyen mattolhatják Bravót. Ezért is fontos, hogy minimum kettő, de inkább 3-4 gólt lőjön a Barca, mert a Getafe játékában is benne van a gól.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,