Sportfogadás tippek: Betis - Osasuna

2013-03-08
A La Liga 27 fordulóját a Betis-Osasuna meccs nyitja. A hazaiak a BL helyekért, míg a vendégek a kiesés elkerüléséért küzdenek, tehát a motiváció mindkét oldalon adott.

Betis - Osasuna

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

A sevillai Betis nagy idényt fut, Pepe Mel újra egy ütőképes együttest rakott össze! A Malaga nem indulhat jövőre Európai kupákban, így a másik andalúz együttes számára a BL indulást jelentő 4. hely a cél! Egyébként a Malaga szépen le is csúsztatta a Betisnek a pontokat két hete, aztán Benaték legutóbb a Sociedad ellen talán az év legjobb meccsét játszották, nagyon élvezhető kis találkozó volt, ahol 3-3-as döntetlen született.

Az Osasuna 28 pontjából csak 9-et gyűjtött vendégségben, de ez évek óta jellemző rájuk. Idegenben valahogy kevésbé tudnak felpörögni. Felemás a formájuk, ők azért valószínűleg egy ponttal ma bőven kiegyeznének.

Elvlleg a hazai pálya miatt H-t kellene tippelni, de a Betis valamiért akkor tud jól pörögni, ha az ellenfél is magasabb szinten űzi a futballt. Például a Barca és a Real ellen rendre nagyon kajálható mérkőzéseket játszanak, de a Sociedad elleni 3-3 is tényleg az idény legjobb meccsei közé sorolható.

Ha az ellenfél olyan, mint jelen esetben az Osasuna,  a Betis gyakran szenved a mérkőzéseken. Az nem kérdés, hogy hazai pályán egyszer betalálnak, mert tényleg nagyon kombinatív focira képesek, de az olyan langyos futballt játszó alakulatok ellen, mint az Osasuna képesek belealudni picikét a mérkőzésbe.

A pamplonaiak is jó eséllyel pályáznak a gólra. Mendilibar mesternek egyedül Sisi hiányzása miatt fájhat a feje, de nem megoldhatatlan a pótlása. Egyébként a hazai oldalon sokkal több a sérült, de Pepe Mel nem esik kétségbe, egyébként is arról híres, hogy előszeretettel forgatja játékosait. Ráadásul a Salva helyén hétről-hétre bizonyító Pabon igencsak jól pörög, tehát a Betisnél tényleg nem probléma, ha egy-két ember kiesik, hisz minden posztra vannak minimum ketten!

Elsőra talán sokan kiveszik hazaira ezt a meccset, de a Betis az Osasunához hasonló bekkelős csapatok ellen tényleg meg szokott szenvedni. Egyszer biztosan kihagy majd a hazai védelem, elöl pedig Kike Sola, Nino vagy Joseba Llorente pedig három rutinos 'öreg' róka, kegyetlenül kihasználják majd a kínálkozó lehetőséget.

Fura ezt mondani, de az Osasuna lassabb, körülményesebb focija akár eredményre is vezethet, ha a Betis is visszalassul a szintjükre. Márpedig erre simán van esély.

A mi tippünk, hogy ma este mindkét csapat betalál legalább egyszer!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,