Sportfogadás tippek: Genoa - Fiorentina

2012-11-01
Ma zárul a Serie A 10. fordulója a Genoa-Fiorentina meccsel. Ellentétes formák, de azonos célok. Mindkét együttes győzelemre játszik, nézzük, mire számíthatunk!

Genoa - Fiorentina

Tipp: Fiorentina DNB

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

A Genoa este 20:45-ös kezdettel csap össze a Fiorentinával. Genoában nagyon várják már azt, mikor kapja el végre a fonalat a csapat. Nagyon jól kezdtek, aztán valami igen korán megtört, és most már ott tartanak, hogy a kiesés elöl kell menekülniük.

Ellenfelük sokkal jobb formának örvend, legutóbb nagyon értékes három pontot gyűjtöttek be a Lazio ellen. amolyan hatpontos találkozó volt az, és külön öröm a liláknál, hogy Toni és Ljajic lőtte a gólokat. Az mindenképp jó, ha nem csak Joveticben lehet bízni góllövés terén! A lilák tényleg bomba formában vannak, utolsó 5 mérkőzésük közül 4-et nyertek meg, és a Juventussal pedig döntetlent játszottak. bár hozzá kell tenni, közelebb voltak a három ponthoz, mint a torinóiak!

A mai meccsre a formák alapján mindenképp a firenzei siker tűnik jó tippnek, de legyünk óvatosak, és tegyük a Firenze győzelmét DNB-vel.

A vendégeknél egyedül Camporese nem léphet ma pályára, a hazaiaknál viszont nagy a baj. Immobile mellett nincs minőségi támadója a hazaiaknak, hisz Boriello és Jankovic is hiányzik ma este. Középpálya is tartalékos lesz, Rossi, Vargas és Farronetti sem léphet pályára, szóval van gond arrafelé bőven.

Joveticék nyomás nélkül játszhatnak, és mint látjuk az eredményekből, nagyon megindult a szekér. A Genoa csak vergődik, szóval a tipp ma estére DNB Fiorentina!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,