Sportfogadás tippek: Genk - Videoton

2012-09-20
A Videoton megkezdi menetelését a főtáblán is, remélhetőleg hasonló sikerekkel, mint a selejtezős meccsein tapasztalhattuk. Nem kerültek túl nehéz csoportba, így még az sem lehetetlen, hogy továbbjussanak!

Genk - Videoton

Tipp: 2-3 gól

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés ma 21:05

A magyar Videoton a Slovan, a Gent és a Trabzonspor kiverésével jutott a főtáblára, és ha már itt van, biztosan nem adja ingyen a bőrét Sousa csapata. A fehérváriak már ellátogattak Belgiumba, amikor is a Gent ellen mérkőztek, és nem kis meglepetésre nyerni tudtak 3-0 arányban. Ott a szerencsére nem kis szüksége volt a Vidinek, az a kérdés, most is velük lesz Fortuna, vagy átáll a belgák oldalára...

A Genk P. Sousa elmondása alapján előrébb tart, mint a Gent. Tóth Balázs, a Vidi játékosa három évet töltött itt, de Köteles személyében most is van magyar légiósa a belga csapatnak. A belgák általában 4-4-2-t játszanak, de a középpályán is van egy 'rejtett csatár' a soraikban, így a második vonalban is rendre van érkező a lecsorgó labdáknál.

A Genk mestere Mario Been, aki a Feyenoord edzője volt korábban, a támadó focit favorozálja, és ha látta a Vidi korábbi EL meccseit, akkor biztosan feltölti támadókkal a csapatát. Egyedül a kontrákra kell figyelni a belgáknak, arra viszont nagyon. Biztosan látták a Gent-Videoton mérkőzést, így nagyon meglepő lenne, ha a Vidi kontrajátéka érvényesülne.

Nehéz tippet találni erre a meccsre, de ez a 2-3 gól jónak tűnik! Gólparádéra ne nagyon számítsunk, hisz a Fehérvár eddigi hat EL mecsén csak egy gólt szedett be. A Genk mestere is dícsérte a Vidi védekezését, de azt is lemondta, hogy ők mindenképp győzelemre játszanak, és ismerik a betömörülő védelem elleni fegyvert.

Gólt, vagy gólokat biztosan lőnek, a Fehérvár sem fogja minden meccsét lehozni kapott gól/gólok nélkül, és tudjuk, hogy a piros-kékek kontrái is nagyon gyilkosak, ebbe halt bele a Gent is.

Itt a főtáblán a Vidinek már nincs veszíteni valója. Ha nem jutnak tovább, senki sem fog egy rossz szót szólni, már ez is bravúr, hogy itt vannak, és szurkolhatunk magyar együttesnek. Reméljük, hogy nem adják föl teljesen a támadások lehetőségét, és megpróbálnak borsot törni mai ellenfelük orra alá.

A realitás 2-0-t, vagy 2-1-et sejtet, de a Vidit nem lehet leírni, okoztak már egy-két meglepetést ebben a kiírásban!  

Sok sikert a tipphez, és hajrá VIDI!

Címkék: sportfogadás, tipp,