Sportfogadás tippek: Gary Anderson - Michael van Gerwen

2017-01-02
Az év második napján jön a 2017-es esztendő első tippje. A darts vb-s tippek eddig nagyon jól jöttek, így a döntőt sem hagyhatjuk ki a buliból! Este 21 órától van Gerwen és Anderson áll a tábla elé!

Gary Anderson - Michael van Gerwen

Online sportfogadás tipp: Legmagasabb kiszállási pont 151.5 felett

Unibet odds: 1.83

Tippmix odds: -

Kezdés: 01.02. 21:00

 

Egy világbajnokságon ritkaság, hogy a két papíron is esélyes versenyző vagy csapat is eljut a fináléig. Itt a 2017-es PDC Darts vb-n ez a helyzet. Kétség sem férhet hozzá, jelenleg van Gerwen és Anderson a két legjobb.

Van Gerven még Reyes ellen izzadt meg a legjobban, de nem egyszerű dolog megverni ezt a kopasz hollandot. Az elődöntőben Barneveldnek sem sikerült, pedig 109.34-es átlagot hozott le egy 8 szettes meccs alatt. De mindez mit sem ér, ha az ellenfél 114.05-ös átlagot produkál, és nem nagyon hibázik a kiszállóknál sem.

Anderson is remek formában van, igazi vb-specialista. A legutóbbi két PDC Darts vb-t megnyerte, most a triplázásra készül. Ezen a tornán ismét nagyon jó formában van. Csak az első körös meccsén nem érte el a min. 100-as átlagot. Az elődöntőjét Wright ellen három szakaszra lehet osztani. Az első szakaszban sebezhetetlen volt Anderson. Aztán Wright poraiból támadt fel, sőt volt olyan pillanata a meccsnek, amikor már a tarajos skót állt jobban. Persze Anderson sem véletlenül nyerte meg az utolsó két vb-t. Ismét összekapta magát, és olyan dartsot produkált, amire kevesen képesek. Anderson 3-3-as szett-állás után három szettet nyert zsinórban, és 6-3-al, ha nem is simán, de továbblépett!

Több jó tipp is kínálkozik a fináléra. Sima meccs aligha lesz, így a 7 nyert szettig tartó meccsen a 9.5 szett fölött opció 1.36-os szorzóval a fogadható tippek közé tartozik (bet365). Vélhetően a 180-s dobások száma sem lesz alacsony, bár a 33.5-ös line sem kicsi. A mi tippünk, hogy a meccsen a legmagasabb kiszállási pont 151.5-nél magasabb lesz. Ez a két játékos bizonyította, hogy nem véletlenül jutott a döntőbe. Van Gerwennek például csak 170-es kiszállóból van három, simán benne van, hogy a legmagasabb kiszállóból a döntőben is látunk egyet-kettőt. Valószínűleg lesz legalább egy, de inkább több olyan kiszálló, ami érvényes a tippünkhöz. Ma, azaz kedden a világ két legjobbja áll a tábla elé, igen jó esély van rá, hogy legalább egyszer Gerwen vagy Anderson brutális magasságról száll ki. Ráadásul nem valószínű, hogy rövid meccs lesz, legrosszabb esetben is 7 szettet lejátszanak, de inkább 10-et, 12-őt, szóval bőven lesz alkalom, hogy a srácok magas kiszállóval próbálkoznak. Márpedig amikor két ilyen kaliberű spíler találkozik, ott bizony történnek csodák!

Persze, ami mondjuk nekünk, koca-játékosoknak csoda, nekik természetes. De így van ez rendjén!

Címkék: sportfogadás, tipp,