Sportfogadás tippek: Galatasaray - Real Madrid

2013-09-17
A BL-ben nem babra megy a játék! Ez az a sorozat, amit a nagy csapatok is komolyan vesznek, a Bajnokok Ligája az, ahol mindenki nyerni szeretne, hisz a presztízs mellett rengeteg pénzt is jelent a siker! Galata-Real, nézzük bővebben:

Galatasaray - Real Madrid

Bajnokok Ligája - 1. forduló

Kezdés: ma 20:45

 

A Galatasaray és a Real Madrid csoportjában még a dán Koppenhága és az olasz Juventus található. Egyértelműem kijelenthető, hogy a Koppenhága totál esélytelen a továbbjutásra, még a 3. hely is kisebbfajta bravúr lenne. Itt az a kérdés, hogy a Galatasaray képes-e kiütni a Juventust, vagy a Realt.

Vélhetően nem. A Juventus évről-évre erősebb, a Real pedig a Real. A Galata mai ellenfele hétvégén nem mutatott nagy focit, a Villarreal elég szépen, eredményesen focizott ellenük, de Giovaniék sokkal kombinatívabb focit játszanak, mint a törökök.

A Real Madrid a hétvégén is megérezte, hogy a védelem két szélén nem az játszott, aki alapesetben játszana. Ronaldo mögött sem Marcelo, sem Coentrao nem lesz, és Arbeloa is sérült. Nincs Varane sem, szóval a hátsó sor sebezhető a Blancóknál.

Lehet, hogy nem nyer a Galata, de amíg ott van a pályán Sneijder és Drogba, egy pillanatig sem nyugodhatnak meg Ramosék.

A törököknél Selcuk, Kaya, Altintop és Ercetin bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel. Drogba és Sneijder villanásban bízhatnak a Galata hívek, de Yilmazt sem szabad otthagyni, mert ő is érzi a kaput.

A Madridnál ma kezdőként lép pályára Casillas, Ancelotti megígérte neki, hogy ez az ő meccse lesz, bár Diego Lopez parádézott a Villarreal ellen is. (Igaz, benyelt két gólt, de ha nem ő véd, ott a Madrid pont nélkül marad)

A mi tippünk az, hogy a Real nyer, és minimum két gólt lő! Kellenek is a gólok, mert ez a védelem a Galatától kisebb csapatok ellen is kaphatna gólt.  Hétvégén a CR7-Isco-Bale trió kezdett Benzema mögött, valószínűleg így lesz ez ma is. Bale helyen persze di Maria feltűnése nem lenne meglepő, és a hétvégi kezdőhöz képest mindenképp lesz egy változás középen, hisz Illara egyelőre súlytalannak tűnt, Khedira rutinjára szükség lesz a mai meccsen.

A tipp tehát az, hogy a vendégek minimum kétszer betalálnak. Aztán hogy kapnak-e itt is kettőt, mint hétvégén, az a tipp szempontjából lényegtelen!

* A végére egy kis statisztika: A Real Madrid és a Galatasaray utolsó öt BL találkozóján a Real mindig rúgott minimum 2 gólt.

 

Tipp: Real Madrid 1.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: Bet365

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,