Sportfogadás tippek: Galatasaray - Manchester United

2012-11-20
A BL-ben az ötödik csoportkör jön a héten, kedden és szerdán sok csapat sorsa eldől! Mi most egy olyan találkozóról szállítjuk a tippet, ahol csak a hazaiak számára bír igazi téttel az összecsapás. Nézzük meg közelebbről a Galatasaray-Man. United összecsapást!

 

Galatasaray - Man. United

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.62

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A Man. United idén nem bízta a véletlenre a továbbjutást. Ugye a Basel elleni kínos zakó miatt most komolyan vettek minden csoportmeccset, így nem érte őket meglepetés. Sőt a Malagával karöltve tovább is jutottak 4 kör után, ráadásul a Vörös ördögök eddig 100%-os teljesítményt nyújtottak. Volt, hogy rezgett a léc, de 4 meccs/ 12 pont, így nincs mit magyarázni!

Hétvégén a United meglepő vereséget szenvedett a Norwich city ellen. 1-0-ra kaptak ki Ferguson tanítványai, tényleg senki sem számított rá. A skót mester lenyelte a békát, megtapasztalt már egy s mást a Manchester kispadján...

Az 'öreg' tudja, hogy hosszú még a szezon, az angolok Karácsonykor sem pihennek, így több kulcsjátékos el sem utazott Törökországba. Rooney, Van Persie, de Gea, Rio Ferdinand és a két veterán, Scholes és Giggs sem tartott a csapattal. Bekerült viszont több fiatal tehetség, más kérdés, hogy közülük kiknek szavaz bizalmat Fergie.

Azért az Ashley Young, Welbeck, Hernandez trió összeállhat elöl, és ott van Macheda is, aki szintén nagyon tehetséges! A United labdarúgói tét nélkül játszhatnak, és aki pályára lép, az megmutathatja, mit is tud valójában! Ez nem egy Ligakupa egy negyedosztályú csapat ellen, hanem a BL! Ez bizony motiválja azokat, akik tényleg nem jutnak játéklehetőséghez túl sokszor a United első csapatánál!

A hazaiaknak pedig nincs már lehetőségük, nekik egy lapra kell feltenni mindent, és kihasználni, hogy a Manchester tartalékos lesz. Hazai pályán a vérmes szurkolóik előtt biztosan mindent megtesznek majd, és igencsak valószínűnek tűnik, hogy egyszer-kétszer mattolják a Vörös ördögök védelmét!

Talán érdemes kivárni, hogy a skót mester milyen kezdőt álmodott mára, és aszerint dönteni. Azért az utazó keretből össze lehet rakni egy erős kis csapatot is, amely akár meg is lepheti a Galatasarayt, de egy olyan kezdőt is össze tud állítani, amelynek nem sok esélye van a győzelemre.

A mi tippünk az, hogy a Galata biztosan lő gólt, de a bizonyítani akaró manchesteri fiatalok is betalálnak minimum egyszer!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,