Sportfogadás tippek: G. A. Eagles - Ferencváros

2015-07-02
Kezdődik! Eljött az új szezon kezdete, három csapatunk is érdekelt ma az Európa Ligában. Az MTK és a DVSC itthon játszik, mi viszont a Hollandiába látogató FTC EL-meccsével foglalkozunk

G.A. Eagles - Ferencváros

Tipp: FTC vagy iksz

Odds: 1.33

Iroda: TippmixPro

Kezdés: ma 20:00

 

Elkezdik európai szereplésüket a magyar csapatok, reméljük, hogy sokáig jutnak. A Ferencváros komoly építkezésbe kezdett az elmúlt időszakban. Az előző szezon őszi részében még sebezhető volt a Fradi, aztán a téli erősítéseknek is köszönhetően tavasszal már megállíthatatlan volt az NBI-ben.

Volt pár távozó, de a kulcsemberek maradtak, és sikerült erősíteni is. Sestak, Leandro, Haraszti érkezett, sikerült megszerezni a Düsseldorftól Ramirezt is, aki múlt tavasszal bizonyította, hogy NBI szinten a legjobbak közé tartozik posztján.

A Fradi mai ellenfele, a G.A. Eagles kizuhant a holland első osztályból! Még csak kupagyőztes sem lett. Azért indulhatott el az EL-ben, mert az UEFA Fair Play listáján az élen végzett, vagyis a legkevesebbet szabálytalankodó együttes volt Európában, legkevesebb sárga és piros lapot 'gyűjtötte'. Fura, mert a kiscsapatok általában nem feltétlenül a focival foglalkoznak, mivel ezek a kiesőjelölt együttesek a meccsek nagy részében védekeznek, így tényleg rendkívül fura, hogy ezt mennyire szabályosan tették.

Szabályosan védekeztek, ugyanakkor, mint látjuk, kiesés lett a vége a nagy fair play-nek. Na, mármost abból a csapatból is sokan távoztak, egy első osztályból kiesett együttes kerete szinte sosem marad együtt. A jobbakat elkapkodták más első osztályú klubok, a kölcsönben itt szereplő játékosok is visszatértek anya-egyesületükhöz.

A G. A. Eaglesnél egy új csapatot kell építeni, míg az FTC egy kész csapat, amelyet még sikerült megerősíteni. Jelenleg nem ugyanaz a kategória a két együttes. Ráadásul a Fradinak igen kemény védekezése is van, a hollandokról ezt nem mondhatjuk el.  Pláne nem most, hogy átalakult az együttes, és a felkészülésben is előrébb tart a Fradi.

Nincs kétség, a zöld-fehérek a mai mérkőzés esélyesei, de a TippmixPrón kétesélyben is fogadhatunk, mi pedig élünk ezen lehetőséggel! A Fradi nem fog kikapni holland ellenfelétől!

Címkék: sportfogadás, tipp,