Sportfogadás tippek: Futsal Euro

2013-03-28
Zajlanak a futsal selejtezők Európában, ezért ma egy futsal kombit rakunk össze! Mivel több a gól, mint a nagypályás focinál, így a különbség is jobban kijön a csapatok között! Nézzük a mai adagot

Finnország-Magyarország

Tipp: Magyarország @ 1.30

A magyar futsalosok Olaszországban játszanak, a csoportellenfelek természetesen a házigazda olaszok, valamint a finnek és a montenegróiak. Tegnap lejátszották az első kört a csapatok, és két papírforma eredmény született. A taljánoknak nem okozott gondot a finnek legyőzése, mi viszont igencsak megizzadtunk a montenegróiak ellen.

Futsalban 2*20 percet játszanak, tiszta játékidőt mérnek, tehát egy-egy félidő néha addig tart, mint a nagypályás fociban. Mi tegnap már az 5 percben 2-0-ás hátrányban voltunk, hidegzuhany volt az a javából, aztán Lódiék észbe kaptak (még időben) és fordítani tudtak.

A magyarok első három gólját Dróth Zoli szerezte, hatalmasat játszott, de nagyon kellett, hogy legalább neki kijöjjön a lépés. A győztes gól a rutinos Lódi nevéhez fűződik, tehát a válogatott húzóemberei azért hozták a meccset. Tanulni kell belőle, nem szabad a mérkőzés elején bealudni!

A finnek kaptak egy 5-1-es verést az olaszoktól, ami -talán kicsit furán hangzik- de egy jó eredmény. Az olaszok ott vannak a világ élvonalában, és tudni lehet róluk, hogy az ilyen meccseken nem nagyon szoktak megizzadni. Rúghattak volna akár 10-et is, ha nagyon akarnak, de nem akartak...

A magyar-finn meccs dönti el, melyik csapat lesz a második. Mindenképp esélyesebbek vagyunk, és ha a srácok koncentrálnak a meccs elején, és vezetést is szereznek, onnantól nem lehet baj. De akkor sem, ha hátrányba kerülünk, hisz tegnap is bizonyították, hogy hátrányból is képesek játszani. Pedig az a futsalban nem egyszerű...

Dróth lövései gondot okoznak majd a finn kapusnak is, Dróth bombáit hárítani nem egyszerű. Persze a futsal elsősorban az összjátékról, a fifikás passzokról szól, ezekben is jobban vagyunk a finneknél!

A 3. meccsünkön pedig jön a csoportdöntő az olaszok ellen, ahol csoda lenne a győzelem, de már a döntetlen is. Ma viszont még nyerni kell, és nyerni is fogunk!

 

Románia-Oroszország

Tipp: Oroszország @ 1.22

 Tegnap az oroszok a kazahokat verték 5-1-re, míg a románok Lettországot 6-2-re. A csoport Lettországban játssza meccseit, így az oroszoknak és a románoknak is semleges pálya.

Kétség sem férhet hozzá, hogy ebben a csoportban ez a találkozó dönt az első helyről. Mindenképp az oroszok az esélyesek, nagyon erős az orosz futsal válogatott mind klub, mind válogatott szinten. A románok sem rosszak, de ők azért még a 2. vonalba tartoznak. Közülük leginkább Al-Ioani, a Győr légiósa lehet számunkra ismerős, igencsak érzi ezt a játékot! Nem véletlen, hogy a román csapat erőssége ő, tegnap is két gólt szerzett a lettek ellen.

Az oroszoknál megszokhattuk, hogy találunk pár honosított brazilt... Gustavo, Pula vagy épp Robinho neve valóban árulkodó, hogy ők nem Oroszországban látták meg a napvilágot. Ez az említett hármas Kutuzovval és Lyskovval kiegészülve adja az orosz kezdőt. Nagyon erős kis csapat, régóta együtt játszanak, nagyon érzik egymást. Pula és Robinho nagyon jól cselez, két higanymozgású brazil, akikhez ragad a labda. A VB-n is láthattuk őket tavaly novemberben, ahol az F csoportot 27-0-ás gólkülönbséggel nyerték Kolumbia, Salamon-szigetek és Guatemala előtt. Az egyenes kieséses szakaszban a cseheket még simán verték, aztán a nyolc között a spanyolokkal játszottak, de ott már 3-2 arányban alulmaradtak.

Hihetetlen erős ez az orosz csapat, nagy blama lenne, ha nem ők nyernék a csoportot!

Ezek a mai tippjeink, de a portugálok, az olaszok és a spanyolok mai győzelme sem lehet kérdés! (A szorzókat a FortunaWin irodától vettük, de a nap folyamán a bet365 kínálatába is kiteszik majd a találkozókat! )

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,