Sportfogadás tippek: Freiburg - Stuttgart

2014-11-28
Amikor egy csapathoz új edző érkezik, általában egy-két meccs erejéig megtáltosodik a csapat. Na, pont nem erre számítunk a Stuttgart esetében!

Freiburg - Stuttgart

Tipp: 1X

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: Ma 20:30

 

A Stuttgart jelenleg az utolsó helyen kullog a Bundesligában, így Armin Veh jobbnak látta, ha feláll az edzői székből, és átadja helyét egy másik kollégának. A Stuttgart nem is szórakozott sokáig, Bobicék ismét Huub Stevensnek szavaztak bizalmat. Nem is oly rég, vagyis az előző idényben benntartotta a VfB-t, most is hasonló a cél.

Ebből is látszik, hogy a Stuttgart, amely azért pár éve még tuti EL-indulónak számított, nagyon maga alatt van. Talán Stevens felrázza a srácokat a korai téli álomból, talán nem. Ami tény, rengeteg a sváb keretben a formán kívüli játékos, és még több a nem bevethető játékos. Niedermeyer, Schwaab, Didavi, Romeu, Abdellaoue, Holzhauser, Ibisevic és Yalcin sem bevethető, szóval tényleg nem lesz egyszerű Stevens dolga. Maximék formán kívül vannak, egy Harnik meg igazi hangember, egy jó meccse után jön három rossz.

A Freiburg évek óta otthon gyűjti be pontjainak nagy részét, pont az ilyen meccseken. Schmid, Guedé, Kraus és a gólcsendjét megtörő Mehmedi is gólveszélyes, hátul pedig megfelelően stabil kezd lenni a Freiburg. Ma, hazai pályán ezt a szétesőben lévő VfB-t lazán elkalapálhatja az FSV. Fura hogy utolsó helyen áll a Stuttgart, ám a mutatott játékot elnézve ez bizony a realitás.

Tipp: 2-1

Sok sikert  mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,