Sportfogadás tippek: Freiburg - Bayern München

2012-11-28
Egy rutinos sportfogadó olvas a jelekből. Aztán vagy jól vonja le a következtetést, vagy nem :D Freiburg-Bayern München, nézzünk elébe!

 

Freiburg - Bayern München

Tipp: Freiburg +1.5 gól

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Fura érzés előzetest írni idén a Bayern győzelme ellen, mert nagyon hasítanak a fiúk, de az az igazság, hogy vannak jelek, amik arra utalnak, hogy ma megfázhatnak a bőrgatyások! Na, nem azért, mert a Fekete-erdőben annyira hideg lenne, hanem azért, mert a hazaiak mindent meg fognak tenni, hogy elkapják Mülleréket!

 

Ha már jeleket emlegettünk, fejtsük is ki bővebben:

Tegnap a Borussia Dortmund nem tudott nyerni hazai pályán a gyengécske Düsseldorf ellen. Mérkőzés előtt pár perccel 1.15-ös volt a BVB oddsa, tehát nem kis meglepetés volt a Düssi pontszerzése. Viszont nem csak Klopp egysége bukott, hanem a Schalke 04 is. Nem a ruhr-vidéki csapatok estéje volt a tegnapi... A gelsenkircheni csapat képes volt kikapni 3-1-re a van der Waart nélkül felálló Hamburgtól...

Régebben Skóciában volt ez nagy divat, amikor a Rangers még első osztályú volt, hogy ha az egyik nagy nem nyert, akkor a másik sem ugyanazon a hétvégén.

Ha ma nyerne a Bayern, akkor nagyon meglépne az üldözőktől! Márpedig a Bundesliga pont attól érdekes, mert nincs egy csapat, amely kiemelkedne a többi közül. Márpedig ha a Bayern nyer, akkor már szinte bajnok... Egyszerűen nem tenne jót a ligának, nem lenne érdekes a továbbiakban.

Az sem véletlen, hogy a Bayern oddsa szépen lassan emelkedik. Ezzel csak azt akarják elérni a fogadóirodák, hogy tegyünk pénzt a Bayern győzelemre. Könnyen lehet, hogy 1.36-ért még nem volt vonzó a Bayern győzelme, de az 1.45 odds már csalogató. NEM MIND ARANY, AMI FÉNYLIK!

Ráadásul hétvégén Bayern München-Dortmund rangadó!!! A bőrgatyások vissza akarnak vágni az elmúlt két szezonért! Klopp csapata ott verte a Bayern-t, ahol találkoztak. Otthon, idegenben, kupában, bajnokságban, tényleg BVB dominancia volt Németországban... Biztosak lehetünk benne, hogy Heynckes nagy pihentetést fog rendezni. Ez egy hétközi forduló, eldugva a Fekete erdőben. Ha netán összehoznak egy döntetlent, a kutya sem foglalkozik majd vele, lefújás után egyből a BVB elleni hétvégi meccsel foglalkozik majd szurkoló és sajtó egyaránt.

Emlékezzünk csak vissza, amikor Heynckes legutóbb tartalékos Bayernt rakott össze, 2-1-es vereség lett a vége. Pár hete a Leverkusen kapta el őket hazai pályán, amikor a középpályán sem Robben, sem Ribery nem jutott szóhoz kezdőként. Azon a találkozón Alaba-Müller-Kroos játszott Gustavo és Schweini előtt. Ma is hasonló 'erősségű' Münchent várhatunk.

A Freiburg pedig hazai pályán kellemetlen együttes, ha megérzik azt, hogy a Bayern most nincs felpörögve, még a hazai győzelem sem kizárt!

Itt nem érdemes posztokra bontani a mérkőzést, párharcokat kiemelni. Egyrészt nem tudjuk, hogy a Bayern hogyan áll föl, másrészt félő, hogy ennek a meccsnek már most sokan tudják a végét. Sajnos mi még csak sejtjük...

Ja, és nem szabad elfelejteni, hogy a bundes meg a bundás szavak nem csak egy betűben különböznek egymástól... Aztán a Bochumi Bizottság is könnyebben elnézi, ha valami nem stimmel, nem fognak öngólt lőni maguknak. Büszke nép a német...

A mi tippünk, hogy a freiburgiak megszorongatják a Bayernt! A tippbe még egy szűk München siker is belefér, de mi inkább a döntetlen felé hajlunk!

 

Sok sikert mindenkinek! Aki pedig nem hisz a konspiratív elméletekben, húzza be a Bayern-t! :D

(*egyébként legutóbb Freiburgban 0-0-át játszottak ...)

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,