Sportfogadás tippek: Franciaország (női) - Görögország (női)

2016-06-03
Egyelőre nincs a kínálatban az unibetnél a Franciaország-Görögország női Eb-selejtező, de ami késik... Ráadásul élőben is fogadható majd a találkozó péntek este 21 órától.

Franciaország - Görögország

Tipp: Franciaország góljainak száma 5.5 felett

Odds: később

Iroda: unibet

Kezdés: péntek 21:00

 

Mint a női labdarúgó meccseknél általában, most is később kerül a kínálatba a találkozó, de talán megéri kivárni.

A görög női válogatott csak ugatja a futballt, más az a szint, ahol ők játszanak. A csoportban a gyengécske Albániát kétszer is megverték a hellén lányok, így van hat pontjuk, de azon kívül semmi. Franciaország viszont hat meccsből hatot megnyert, mondhatni, természetes módon. A 20 lőtt gól mellett egyet sem kaptak a franciák, és ma is 90 perc egykapuzás várható. Nem is lehet kérdés a győzelem, és van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a görögöket jobban megszórják, mint bármelyik ellenfelüket itt a selejtezők során.

Eb-visszaszámlálás

 

Hiába szezon vége, a francia lányok sokat nem fognak pihenni. Augusztusban ugyanis Olimpia jön, ahol természetesen a végső győzelem a cél. Júliusban felkészülési meccseket is játszanak, szóval sűrű lesz a nyár. Persze ezen a mai találkozón nem fognak nagyon megizzadni, inkább egy ilyen szezon végi gálára hajaz majd a meccs. A Lyon-ra és PSG-re épülő válogatott tele van jobbnál jobb játékosokkkal, és hazai pályán biztosan szeretnének valami emlékezeteset játszani a francia csajok. A rivaldafény most az Eb miatt a férfi csapaton van, de ha 'kivégzik' Necibék a görögöket, azért annak híre megy. Legutóbb a Franciaország-Kamerun ffi felkészülési meccset a helyszínen nézték, nagy ováció lett úrrá a stadionban, amikor a kivetítőn megmutatták a csajokat. A görögök ellen lehet gálázni, gólokat lőni, szóval a mi tippünk, hogy Le Sommerék nem is fogják majd vissza magukat, 6-8 gólt simán lőhet a francia együttes, da ha jól sáfárkodnak a helyzetekkel, akár a közte 10 sem elképzelhetetlen!

Címkék: sportfogadás, tipp,