Sportfogadás tippek: Franciaország (női) - Észak-Korea (női)

2012-07-28
Észak-Korea a nyitómeccsén 2-0-ra verte Kolumbiát, míg Franciaország 4-2-es vereséget szenvedett az Egyesült Államok ellen. Necibéknek kötelező a javítás, Észak-Korea verhető csapat számukra!

Franciaország - Észak-Korea

Tipp: Franciaország

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

A lányoknál három csoportban küzdenek a válogatottak, ahol az első kettő automatikusan tovább megy, de a két legjobb csoportharmadik is ott lesz az egyenes kieséses szakaszban. Franciaország éremesélyes, és ehhez méltóan kezdték a meccsüket az USA ellen. Két gyors gól, de aztán jött az amerikai henger, és lőttek négyet Morgan valamint Wambach főszereplésével. Viszont nincs okuk aggodalomra, USA-től úgymond nem szégyen kikapni. Azért 2-0-ról már bosszantó lehetett a dolog, de nincs idő ilyesmire. Itt van Észak-Korea, kötelező a győzelem.

Mindkét válogatott magját egy klubcsapat adja. Az ázsiaaiak legtöbb játékosa az April 25 nevű klubcsapatban játszik otthon, míg a franciák többsége a Lyonban rúgja a bőrt. Az Egyesült Államok elleni mérkőzésen 8 Lyon focista is pályára lépett, ami azért nem semmi. De nem véletlen, hogy a Lyonra épül Bruno Bini együttese, kétszeres BL győztes együttes, ráadásul az utolsó két kiírást nyerte meg. Egyeduralkodók klubszinten az utóbbi években, és a válogatott is remekül szerepel, amit a tavalyi VB elődöntő is jelez.

A franciák előnye, hogy nagyobb tempóban képesek játszani, sokkal dinamikusabb focira képesek, mint ázsiai ellenfelük. A hölgyek egész évben keményen dolgoznak, és klubszinten a BL-ben, de már a francia bajnokságban is kemény meccseket kell játszaniuk, hogy bajnokok legyenek. Az észak-koreaiak pedig otthon az April 25-el egyeduralkodóak, az a kirakatcsapat, szóval ők nincsenek kitéve komolyabb tétmeccseknek.

Ami még a franciák előnye lesz, hogy például Renard nagyon jó fejjel, és a magassági különbséget a REnardék gyakran gólra szokták váltani. Necib rúgótechnikája kiváló, minden szöglet az ötös vonalára érkezik, és ha ott Renard fejelni tud, csak a vakszerencsében bízhatnak az ázsiaiak, hogy nem talál kaput a fejes. De 6-8 szögletből egyet biztosan gólra váltanak, rögzített szituációknál mindenképp az európaiak vannak előnyben, fizikailag erősebbek, ez vitán fölül áll.

Ráadásuél Észak-Korea támadójátékban nem túl erős. rúgtak kettőt Kolumbiának, de ebből nem lehet kiindulni, hisz Kolumbia a kvartett leggyengébb tagja, ezt már a torna előtt lehetett tudni. Kolumbiát mindhárom együttes verni fogja, így valószínűleg ma ezen a meccsen dől el a második hely sorsa. Nem lesz nagy arányú győzelem, de kettőt minimum vágnak a franciák, az pedig Észak-Korea ellen bőven elég lesz a három ponthoz!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,