Sportfogadás tippek: Franciaország (női)-Oroszország (női)

2012-07-11
A férfiaknál ez a párosítás igazi háromesélyes mérkőzés lenne, itt a nőknél sokkal egyértelműbb a helyzet. Hogy miért?

 

Franciaország - Oroszország

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:50-től

 

Pár évvel ez előtt a női foci Európában az északi országoknál, és a németeknél volt olyan sport, amire odafigyeltek. Mára felzárkózott Franciaország is, sőt ha az utóbbi egy-két évet nézzük, akkor azt kell mondanunk, hogy Európa legjobbjai jelenleg a franciák! Mind válogatott szinten, mind klub szinten nagyon szép eredményeket értek el, elég csak a Lyon BL címeire gondolni!

A Lyon megnyerte a két utolsó BL kiírást, és mivel a Lyon, valamint a francia válogatott nagyjából 60-70%-ban fedi egymást, így aligha véletlen, hogy a francia női válogatott a világ legjobbjai közé tartozik!

Hogy milyen erőt képviselnek Necibék, arra itt egy kis statisztika: Utolsó 12 mérkőzésüket mind megnyerték, és ebből a 12 találkozóból nyolcat megúsztak kapott gól nélkül! Ők átlagban 3.4 gólt rúgtak ezeken a találkozókon, legutóbb a feltörekvő románokat oktatták egy 6-0-ás meccsen.

Franciaország női válogatottja nagyszerű csapat, a meghatározó játékosai évek óta együtt játszanak, és nagyon sokat jelent, hogy a kezdőből általában 6-7 játékos a Lyonban is együtt van a pályán, így ők már egymás gondolataiból is olvasnak.

Necibék ott lesznek az Olimpián, már javában Londonra készülnek a hölgyek Az orosz válogatott remek edzőpartner lesz. Erősebbek, mint például Románia, de a legjobbakkal az oroszok nem veszik fel a versenyt. Érdekesség, hogy 2004-ben tétmeccsen még 5-2-re az oroszok nyertek a franciák ellen, könnyen lehet, hogy ma ők kapnak ötöt! Nyolc év alatt a franciák nagyon sokat fejlődtek, míg az oroszok inkább stagnálnak női fronton.

Ezen a találkozón a gall lányok sokkal élesebbek lesznek, hisz az Olimpiág már nem sok van hátra. Le Sommer és társai az Egyesült Államokkal kezd, majd Korea és Kolumbia lesznek a csoportellenfelei. Itt az USA-val talán egy döntetlent tudnak játszani, Koreát, és főleg Kolumbiát mindenképp verniük kell.

A mai meccs is olyan lesz, mint a románok elleni találkozó, önbizalomnövelő 90 perc, ahol ha hatot nem is lőnek, háromszor biztos beköszönnek az oroszoknak. Aztán benne van a pakliban, hogy Morozováék is betalálnak, így a 2.5 gól feletti opció kitűnő választás lehet erre a meccsre. Az oroszok sem csak a védekezésre rendezkednek be ma este, hisz ez felkészülési meccs, ahol elsődlegesen nem az eredmény a fontos!

Tippünk 3-1-es francia győzelem! Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,