Sportfogadás tippek: Franciaország - Szlovénia

2015-01-28
A katari kézi VB-n már csak nyolc csapat van versenyben. A legfőbb esélyesek még versenyben vannak, ám a spanyol és a dán válogatott közül valamelyikük biztosan elbúcsúzik a tornától, hisz egymással játszanak. Franciaország, a torna legfőbb esélye papíron nyerhető meccs előtt áll.

Franciaország - Szlovénia

Tipp: Franciaország

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Franciaország a C csoport utolsó körében megverte a svéd együttest, így csoportelsőként zárt. Az egyenes kieséses szakaszban Argentínát lépték le Karabaticék, a félidőre felépített 10 gólos előnyre még hármat pakoltak a második játékrészben. A francia együttes rendkívül komplett, támadás és védekezés közt egyensúly van. Az egyik legjobb, de talán nyugodtan mondhatjuk, hogy a legjobb védekezése a gall együttesnek van. Az argentinok elleni meccsen ráadásul Omeyer is remekül védett, ami a csoportmeccseken nem mindig volt elmondható.

A francia együttes ráadásul követi azt a trendet, hogy nem feltétlenül lassítja a játékot, mint pár évvel korábban. Ha van lehetősége gyorsan lerohanni az ellenfél rendezetlen védelmét, akkor megteszi. A korábbi években a franciák ritkán éltek ezzel a fegyverrel, lassabb, komótosabb, megfontoltabb volt a játékuk, Nikola Karabatic igazi klasszis, ő remekül érzi, hogy mikor kell gyorsítani, és mikor visszábbvenni a tempón.

Szlovénia ellen nem biztos, hogy bele kell menni egy rohanós mérkőzésbe, ezért sem biztos, hogy jó ötlet a sok gólra fogadni. A franciák ezt a meccset kézben akarják tartani, ők akarnak diktálni. Szlovénia gyors játékot játszik, de igazán kemény védelmek ellen már kevés lehet a szlovén együttes, és felállt fal ellen rendre gondba is kerül.

A gall együttes számára példaként szolgálhat a Spanyolország-Szlovénia találkozó, ahol a spanyolok végig kontrollálták a meccset, az történt, amit Canellasék szeretnének. Csak 26 gólt dobott Szlovénia, Gajic is féken volt tartva. Omeyer és Gajic párharca is érdekes lehet, mert voltak klubtársak, szóval Omeyer ismerheti a szlovén szélső észjárását, bár az is igaz, hogy Gajic azért széles repertoárral rendelkezik szélről is.

Viszont Szlovénia bajban lesz, ha felállt fal ellen kell alkotnia. Katar ellen is problémát jelentett a rendezett védelem elleni játék, és a spanyolok ellen is. A francia védekezés pedig mindkettőnél keményebb, és Karabaticék arra nagyon fognak ügyelni, hogy megállítsák a szlovének rohanását.

Nem túl magas az 1.20-as odds, de elég tuti tippnek tűnik. Ami még jónak tűnik, az a német siker Katar felett 1.55-ös oddsért, de tudjuk, hogy a németek milyen módon jutottak ki, és azt is, hogy Katar pénzzel tán még éremért is játszhat... De ha a pályán dől el a Katar-Németország meccs, akkor a német siker 1.55-ért szintén jó opció! Arra nagy pénzt azért ne tegyünk, de egy kisebb tétes kombin a német sikernek is helye lehet. A francia győzelem pedig ha nem is a 10/10-es, de olyan 9/10-es kategória!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,