Sportfogadás tippek: Franciaország - Szlovénia

2017-01-26
A 2017-es kézilabda vb-n csütörtökön és a pénteken rendezik az elődöntőket. Franciaország Szlovénia ellen játszik, pénteken pedig a horvátok csapnak össze a minket búcsúztató norvégokkal.

Franciaország - Szlovénia

Online sportfogadás tipp: Félidő/Végeredmény Franciaország/Franciaország

Bet365 odds: 1.35

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök 20:45

 

A francia válogatott a csoportmeccsek során minden ellenfelét legyőzte, méghozzá viszonylag simán. Aztán az egyenes kieséses szakaszban már jobban döcögött a szekér. Izland ellen csak 14-13-ra vezettek a félidőben Karabaticék, majd jött a svédek elleni találkozó, amikor is a svédek még vezettek a félidőben, sőt nagyon sokáig úgy nézett ki, ki is kap a házigazda. Aztán jött Remili, elkezdte szétbombázni a svéd kaput, végül a gallok 33-30 arányban megnyerték a meccset. Persze az a svéd csapat rendkívül erős, nagy pechjük, hogy pont a franciákkal találkoztak...

Szlovénia a franciákhoz képest gyenge. Semmi extrát nem mutattak a csoportmeccsek során, aztán a későbbiekben is szerencséjük volt. Az oroszokat megverték, de az oroszok két kulcsemberüket nélkülözték. Aztán jött Qatar, amely csodával határos módon jutott túl a németeken. Szlovénia ellen már nem volt ellenszere Qatarnak. De igazán erős csapattal talán egyszer játszott Szlovénia, ott ki is kapott.

Most nem erős csapattal játszik, hanem a legerősebbel. A szlovén csapat nem igazán magas, Remiliék kintről simán át fogják lőni. Nem tudnak majd mit kezdeni a Soraindóval, és a gallok vélhetően a széleket is használni fogják, ellentétben a svédek elleni találkozóval. Ugyanakkor a szlovének nem nagyon tudnak majd mit kezdeni francia fallal, amely igen sűrű tud lenni.

Legutóbb a két válogatott tétmeccsen a 2015-ös vb-n találkozott, ott 9 góllal a gallok nyertek. Azóta még kétszer találkoztak felkészülési mérkőzésen, mindkettőt a franciák nyerték. Nem rossz persze a szlovén csapat, de nagy mákkal jutott az elődöntőbe, Franciaország ellen nincs reális esély a győzelemre! Karabaticék pedig rálépnek majd a gázpedálra az elejétől, nem akarnak majd olyan izgulós meccset, mint a svédek elleni volt. Na meg Omeyer sem fog ki még egyszer olyan gyenge napot, mint Tollbringék ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,