Sportfogadás tippek: Franciaország - Spanyolország

2018-01-26
A francia kézilabda-válogatott egyelőre hibátlan az Eb-n, a mi tippünk pedig az, hogy ez már így is marad.

Franciaország - Spanyolország

Online sportfogadás tipp: Franciaország nyer

Bwin odds: 1.30

Kezdés: péntek, 18:00

 

A francia válogatott úgy érkezett az Eb-re, ha valamikor, akkor most fogható. Több sztár maradt ki a keretből, ennek ellenére talán jobban hasít a gall csapat, mint eddig bármikor. A csoportban Norvégia, Fehéroroszország és Ausztria ellen is nyert Dinart együttese, minimum 31 gólt minden meccsén összehozott. A második körben a svédek ellen 23 dobott góllal sikerült meccset nyerni, akkor a védekezésről szólt a találkozó, és bizony a 23 dobott gól is elég volt, hisz Gerardék csak 17-et kaptak. Szerbia ellen gála, 39 dobott gól, majd Horvátországot úgy verték el Karabaticék, hogy igazából nem is kellett nekik a meccs, miközben a házigazda horvátok a továbbjutásért játszottak.

A spanyol együttes amolyan lassú víz partot mos kategória. Igazából mi a németek elleni meccsükön sem a spanyol sikerre tippeltünk, de nagyon összeszedett játékkal hozták a mérkőzést, ami továbbjutást ér. Érdekes kis csapat ez a spanyol, mert nincs kiemelkedő góllövő, nincs komolyabb kapusteljesítmény sem. Aztán mégis elődöntőt játszanak, ami igazából valahol meglepetés.

A francia válogatottnak viszont komoly kapusa van, Vincent Gerard megint nagyon komolyat alakít. Az előző Eb-n a legjobb százalékkal védett, aztán a legutóbbi vb-n már a legjobb kapusnak választották. Ott nem ő hozta a legjobb védési százalékot, viszont ő akkor védett igazán jól, amikor igazán kellett. Egészen pontosan a fináléban Norvégia ellen húzta le a rolót, amikor csereként pályára küldték.

Egészen elképesztő ez a gall együttes, és a nagy nevek mellett azok is hozzátesznek a játékhoz, akik igazából nem sűrűn jutnak szóhoz, hisz rengeteg a jó francia játékos. Húzzák egymást, és az ellenállhatatlan támadójáték mellett ott van a stabil védekezés. Dinart védekező-specialista volt játékosként, így ha valami működik, az a védekezés. Ehhez jön még egy nagyon stabil kapus Gerard személyében, azt pedig tudjuk, hogy fizikálisan a mezőny előtt jár ez a csapat.

Szóval a mi tippünk, hogy a spanyoloknak nem lesz ellenszerük, Canellasék lassabb és pontatlanabb játéka ide már kevés lesz.

Címkék: sportfogadás, tipp,