Sportfogadás tippek: Franciaország - Skócia

2016-06-04
Tegnap a francia csajok 'bevittek a málnásba' minket. Le Sommerék csak alibiztek a gyengécske görög válogatott ellen, reméljük, hogy az Eb-re készülő férfi válogatott nem kopírozza a csajok tegnapi 'produkcióját'!

Franciaország - Skócia

Tipp: Franciaország góljai 1.5 felett

Odds: 1.41

Iroda: unibet

Kezdés: szombat, 21:00

 

Franciaország felkészülési meccseken eddig igazán jól teljesített. Ontja a gólokat a francia együttes, legutóbb Kamerun ellen sikerült 3-2-es győzelmet aratni. Előtte az oroszok kaptak ki 4-2-re, és még szintén márciusban a hollandok ellen is játszottak egy 3-2-es találkozót a gallok. Az utolsó 3 felkészülési meccsén úgy nyert a Les Bleus, hogy legalább két gólt minden meccsen kapott. Ugyanakkor rúgott 10-et ezen a három találkozón, szóval ameddig többet lő, mint amennyit kap, addig nagy baj nincs. Ráadásul mi, semleges nézők is jól szórakozunk, így mindenki elégedett lehet.

Egyébként valóban a Les Bleus hátsó négyese tűnik a csapatrészek közül a leggyengébbnek. Ramiban mindig benne van a veszély, ugye Mathieu és Varane kidőlése miatt hívta be Deschamps mester. Koscielny-vel alkotott párosa nem életbiztosítás.

 

Eb-visszaszámlálás

(Szombaton 1500 Ft-os vagy 3000 Ft-ot ingyenes fogadás nyerhető!)

 

Ugyanakkor a középpálya és a támadók valóban minőséget képviselnek. Ma Deschamps mester megnézi irányítóban Cabaye-t is. Payet a Kamerun elleni meccsen nagyon jól mozgott, és vert egy gyönyörű gólt is szabadrúgásból. Most Cabaye bizonyíthat. Matiudi posztján az egyik legjobb a világon, ráadásul gólerős játékos, ami szintén nem mellékes. Pogbát szintén nem kell bemutatni senkinek, ha netán távozik a Juvétól, akkor a Barcának, Man. Unitednek vagy amelyik klub viszi, mélyen zsebbe kell nyúlni. Griezmann a vesztes BL-döntő után kis pihenőt kapott, elvileg ma már pályára léphet. Egy Eb-győzelem gyógyír lenne sebeire. Martial is megmutathatja magát, és az öt csatár közül Gignac is kezdhet. Egyébként csatárokkal jól el vannak látva a franciák, ugye Benzema sincs, de nincs Gameiro sem, aki a Sevillával ismét Európa-Liga elsőséget ünnepelhetett, és remek idényt zárt.

Skócia vélhetően kontrákra rendezkedik be, elsődleges célja a védekezés lesz. A Les Bleus gyakorolhatja, hogyan kell a masszív, betömörülő csapatot feltörni. Az Eb-n Románia és Albánia ellen is hasonló stílussal találkoznak majd Pogbáék. A skótok persze vélhetően kevésbé lesznek élesek, tétmeccset csak ősszel játszik a skót együttes. Valahogy túlélik majd ezt a 90 percet, aztán irány a pihenő. Megsérülni a skót válogatottban sem szeretne senki, ahogy sérülés okozása sem célja a vendég együttesnek.

A franciáknak eddig nem volt problémája a gólszerzéssel, reméljük, hogy most sem lesz, és legalább két gólt összehoznak Skócia ellen is.

 

Várható kezdőcsapatok

Franciaország: Lloris-Sagna-Rami-Koscielny-Evra-Matuidi-Cabaye-Pogba-Martial-Gignac-Griezmann

Skócia: Marshall-Paterson-Martin-Hanley-Robertson-Pitchie-McArthur-D. Fletcher-Anya-S. Fletcher-Naismith

Címkék: sportfogadás, tipp,