Sportfogadás tippek: Franciaország - Románia

2016-06-10
Június 10-én kezdődik a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság. A nyitómeccset pénteken a házigazda franciák a román válogatott ellen vívják.

Franciaország - Románia

Tipp: Hazai csapat góljainak száma: 1.5 felett

Unibet odds: 1.53

Tippmix odds: -

Kezdés: 06.10. 21:00

 

Ami tény, csak erre az egy meccsre 500-nál is több fogadási opciót kínál az unibet. A választék tehát bőséges.

A mérkőzés esélyesei a franciák, ami aligha véletlen. Az Eb előtti felkészülési meccsek nagyon jól sikerültek, jól játszottak Pogbáék. Hazai pályán fogadják azt a Romániát, amely valószínűleg a döntetlent védi majd, egészen addig, amíg hátrányba nem kerül.

A franciák a Lloris-Sagna-Rami-Koscielny-Evra-Kanté-Mauidi-Pogba-Payet-Coman-Giroud-féle 11-el kezdenek. A rendszert megállapítani nem könnyű. Lehet ez 4-3-3, 4-5-1, de lényeg az, hogy szinte a két belső védőn kívül mindenki Giroud alá játszik majd. Evra és Sagna rengeteget segít a támadásoknál, így Matuidi és Coman is húzódhat befelé, teret nyitva a szélsőknek. Pogba gyakorlatilag szabadon mozoghat, ahogy Matuidi is mindenütt feltűnik majd. Kanté az egyensúly a védekezés és támadás között. Giroud pedig a ék, aki a felkészülési meccseken ontotta a gólokat.

Romániát jól ismerhetjük, több selejtezős meccsét láttuk, és bizony nem egy félelmetes csapat. Ebben a semmilyen selejtező-csoportban sem tudott domináns lenni, de ez a román - magyar - észak-ír-féle csoport nem is a támadójátékról szólt. Ráadásul a selejtezők során Románia domináns csapatnak számított, ma ez nem mondható el.

Keleti szomszédunk felkészülési meccsen belefutott egy Ukrajna elleni 4-3-as zakóba, igaz, ezt követően megverte azt a Grúziát, amely utána 1-0-ra legyőzte a spanyolokat. Minden meccs más, tartja a mondás, és ez igaz is. Ami fix, Pogbáék nagy nyomás alá helyezik majd a románokat, akik előbb-utóbb tuti összeroppannak, és hibáznak. Ha sikerülne Giroudéknak egy korai gólt szerezni, akkor egy görcs nélküli francia együttest látnánk, amely akár komolyabban meg is szórhatná Romániát.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,