Sportfogadás tippek: Franciaország - Oroszország

2017-01-17
A 2017-es kézi vb-n a franciák igyekeznek kiszolgálni a közönségüket. Pörgősebb a játékuk, mint azt megszokhattuk, és itt a csoportmeccsek során a védekezésük is puhább egyelőre.

Franciaország - Oroszország

Online sportfogadás tipp: 52.5 gól felett

Unibet odds: 1.58

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 20:45

 

A francia válogatott eddig három mérkőzést játszott le, és mind a hármat meg is nyerte. Abalóék mindhárom meccsében közös, hogy egyaránt 31 gólt lőttek. Sorrendben Brazília, Japán, majd Norvégia ellen. Főleg a Norvégia elleni találkozónak volt sportértéke, Sagosenék azért tartották a lépést a gallokkal, de 31-28 arányban így is kikaptak.

10.000 Ft befizetési bónusz a most regisztrálóknak

Ma Karabaticék Oroszország ellen játszanak. Az oroszok egy gála-szerű 39-29-es győzelemmel nyitottak Japán ellen, majd kikaptak a norvégoktól, amivel vélhetően ugrott a második hely. Lengyelországot legyőzték, de az igazából kötelező volt a jelenlegi lengyel csapat ellen.

Szerdán ez a két válogatott pihen, így bízhatunk benne, hogy nem fog tartalékolni egyik csapat sem. A franciák biztos nem, hazai pályán nem fognak alibizni. Eddig sem tették, ezután sem fogják. Legfeljebb megint pihenőt kap egy-két játékos, de akik pályára lépnek, mindent bele fognak adni. Eddig Karabaticék a 31 gólt mindhárom találkozójukon összehozták, vélhetően most sem lesz másként. Illetve többet dobhatnak, de kevesebbet ne nagyon.

Január 29-ig minden 5. (élő) fogadásod kockázatmentes 1500 Ft értékig!
(Részletek az unibet oldalán)

Az orosz kapusok amúgy sem tartoznak a legjobbak közé. Védési hatékonyságot tekintve a top10-ben nincs orosz hálóőr Szóval Jamali, Narcisse és a többiek szétbombázhatják az orosz kaput. Mem érkezett Luka Karabatic pótlására, aki támadásban hatékonyabb.

Shelmenkóék vélhetően élvezni akarják a meccset, már amennyire lehet. Nem rossz az orosz csapat, és mivel alapvetően senki sem számol azzal, hogy legyőzhetik a gallokat, így teher nélkül, görcs nélkül játszhatnak. Valahogy úgy, ahogy a norvégok is tették, és eljutottak 28 dobott gólig. Gorbok, Zhitnikov, Shelmenko és a többiek fel fognak nőni a feladathoz.

Tipp: 33-25

Címkék: sportfogadás, tipp,