Sportfogadás tippek: Franciaország - Németország

2013-02-13
Idén nyáron EB-t rendeznek a lányoknál, így ez a találkozó is már a felkészülés jegyében zajlik. Nem vitás, hogy Európa két legjobb csapata jelenleg a francia és a német, kíváncsian várjuk, hol tartanak most február közepén!

 

Franciaország - Németország

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: kb. 1.60 (Jelenleg nincs a kínálatban, de élőben egész biztosan játszható lesz ez az opció)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

A két gigász ma este 18:30-as kezdettel feszül egymásnak a strasburgi de la Meinau arénában. A francia csapat lesz tehát otthon, de ilyen felkészülési találkozóknál ez nem igazán számít.

Ami meglepő, hogy Necibék utolsó három felkészülési meccsüket döntetlenre adták. Az angolok ellen 2-2-t játszottak, majd a hollandok ellen és a németek ellen is 1-1-et. Az nem fura, hogy minden meccsen lőttek gólt, az viszont igen, hogy a hollandoknak például csak egyet! Ami pedig még furább, az az, hogy minden meccsen kaptak is, tehát nullára nem nagyon hoztak le mérkőzést mostanában.

Ennek több oka, az egyik, és talán legfontosabb, hogy ezeken a találkozókon nem feltétlenül az alapcsapatok játszanak, ilyenkor kapnak lehetőséget azok a játékosok, akik nem alapemberek a válogatottakban, viszont ilyenkor lehet lemérni, hogy nemzetközi szinten, egy erős válogatott ellen mit is tudnak. De a legjobbak figyelme, koncentrációja sem olyan, mint egy valódi tétmeccsen, ezért fordul elő, hogy ki-kihagynak a védelmek

Egyébként a németeknél is hasonló volt a helyzet, ők az Egyesült Államok válogatottjával mérkőztek meg kétszer az első meccs 1-1-el míg a másik 2-2-vel ért véget.

Mára a franciák mestere, Bruno Bini egy 18 fős keretet szedett össze, benne 10 Lyon játékos, 4 Juvisy, és emellett PSG valamint egy Montpellier játékos kapott meghívót. Nagyjából semmi meglepő, talán Tonazzi kerettagsága az, ami nem volt borítékolható, de ez a szűk keret hosszú évek óta állandónak tekinthető.

Várható kezdő:

Bouhaddi-Georges-Renard-Boulleau-Franco-Abily-Necib-Soubeyrand-Thiney-Thomis-Le Sommer.

A németeknél Gaerefraekes visszavonult a válogatottságtól, és persze Prinz sincs már. De a német labdarúgás termeli a fiatal tehetségeket, akárcsak a férfi vonalon Götze, Reus... itt is feltűnnek a fiatalok, mint Lotzen,Popp, vagy Marozsán.

Utóbbi ismét kerettag, viszont Popp sérült, akárcsak Lira, azaz Fatmire Bajramaj, aki már igencsak régóta bajlódik ezzel a makacs sérüléssel, a tavalyi idénye is nagyon felemás volt emiatt. Popp és Lira mellett Laudehr sem játszhat, azonban a többiek igen.

Hogy Silvia Neid milyen kezdőt álmodott mára, arról nehezebb bármit is tudni sokkal nagyobb a német keret, így felesleges lenne találgatni. Mindenesetre az biztosnak tűnik igen erős csapattal lépnek pályára Mbabival a csatársorban, vagy épp Marozsán Dzsenivel!

Talán a svédek sem haragszanak meg, ha azt állítjuk, hogy jelenleg ez Európa két legerősebb női válogatottja, nem nagyon képzelhető el úgy el ez a találkozó sem, hogy legalább egy-egy gólt ne lássunk tőlük!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,