Sportfogadás tippek: Franciaország - Lettország

2013-09-13
Péntek 13. Mivel elég sokan félnek ettől a dátumtól, így próbáltuk megkeresni a mai nap legnagyobb tutiját. Biztos tipp persze nincs, aztán ha elmegy, ráfogjuk a mai dátumra. Fordítsuk komolyra a szót, jöjjön a mai nap tutija!

Franciaország - Lettország

Tipp: Franciaország

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00


Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!

Így van ez ennél a tippnél is, hisz a franciákra kínált 1.22-es szorzó tényleg nem valami acélos, ám még így is érték van benne.

Parkerék 4 pontot hoztak magukkal, ám a 2. csoportkör első meccsén pocsék teljesítménnyel rukkoltak ki, és simán kikaptak Litvániától. A franciák legnagyobb baja az EB-n, hogy lassan kezdik a meccseket. Így volt ez Kalnietisék ellen is, ám a litván csapat sokkal jobb, mint egy ukrán, vagy a belga, így azt a találkozót már nem sikerült a 2. félidőben a saját javukra fordítani.

Lettország viszont szintén a  belga, ukrán kategória. Jó csapat a lett, de nem sorolható a legjobbak közé. Minimális, két pontot hoztak magukkal, ám az ukránokat megverték legutóbb, így van még esélyük továbblépni az egyenes kieséses szakaszba is. Ehhez a hátralévő két meccs közül egyet hozni kell. (Vagy mindkettőt)

Ma a franciák ellen papíron esélytelenek, így könnyen előfordulhat az, hogy megpróbálnak rápihenni a belgák elleni találkozóra. Franciaország válogatottja pedig jobban teszi, ha erre a meccsre felpörög, mert a továbbjutásuk még nem biztosított, és utolsó meccsüket a szerbekkel játsszák. Aligha szeretnék, ha ott dőlne el a sorsuk.

Parker és társai összekapják magukat, és behúzzák a lettek elleni találkozót. A szerbek elleni utolsó meccs pedig nagy valószínűséggel a csoportelsőségről dönt majd.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,