Sportfogadás tippek: Franciaország - Lengyelország

2017-01-19
A mai napra egy tét nélküli találkozót néztünk aki a franciaországi kézilabda-világbajnokságról. Tét nélküli a meccs, de ez aligha zavar minket, és feltehetőleg Nyokasékat sem fogja!

Franciaország - Lengyelország

Online sportfogadás tipp: Dika Mem góljai 2.5 felett

Unibet odds: 1.70

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök, 17:45

 

A meccsnek nincs tétje. Az A-jelű négyest a franciák nyerték, a lengyelek pozíciója sem változhat már. Az itt szerzett pontoknak sincs jelentősége, szóval tényleg semmi komolyabb tétje nincs.

10.000 Ft befizetési bónusz a most regisztrálóknak

Ha a lengyel csapatban itt lennének a legjobbak, akkor picit más lenne a helyzet, viszont úgy alakult, hogy a top10 lengyel kézilabdázó közül kb. 8-an nincsenek itt. Páran lemondták a válogatottságot, akik pedig nem mondták le, azok lesérültek. Így fordulhatott elő, hogy Daszekék sorsa már akkor eldőlt, amikor el sem kezdődött a vb. Gyakorlatilag már a továbbjutás is bravúrnak számított volna ebben a bivaly erős csoportban. Még a gyengécske Japán ellen is csak egy góllal sikerült nyerni.

A mai találkozón a francia csapatban sokat játszanak majd azok, akik eddig kevesebbet játszottak. Egyrészt játékba lendülnek, másrészt a legnagyobb sztárok pihennek. Szóval Dipanda, Accambray, Nyokas és Mem is sokat lesz pályán.

Január 29-ig minden 5. (élő) fogadásod kockázatmentes 1500 Ft értékig!
(Részletek az unibet oldalán)

A mi tippünk, hogy a Luka Karabatc sérülése után a keretbe behívott Mem igazolni fogja Dinart döntését. Mem egy igazi ágyúkezű spíler. Az oroszok ellen csak a hajrában kapott lehetőséget, tényleg alig-alig volt a pályán, de az tuti, hogy nem tétlenkedett. Remili és Porte valószínűleg ma pihen, és jobb lövőben Dipanda valamint Mem fog játszani. Valószínűleg nagyjából egy-egy félidőt kapnak, és az fix, hogy nem fognak tétlenkedni. Dipanda pl. az oroszok ellen tán 7 vagy 8 gólt lőtt, de Mem is mikor a pályára került, irtózatos bombákat küldött az orosz kapura. A fiatal átlövő ma is megmutatja majd, miért van helye a keretben. Az oroszok ellen 4-5 perc alatt dobott kettőt, ma valószínűleg 30 perc körüli játékidőt kap.

Címkék: sportfogadás, tipp,