Sportfogadás tippek: Franciaország - Dánia

2013-07-22
Egyelőre igazi aranybánya a női foci EB, reméljük ma sem okoznak csalódást a lányok! Nézzük a mai tippünket

Franciaország - Dánia

Tipp: Franciaország góljai 1.5 felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Franciaország válogatottja ez egyetlen olyan csapat a tornán, amely mindhárom találkozóján győztesen hagyta el a pályát. Egyedül a spanyoloknak nem tudtak 1-nél többet rúgni, de legyünk őszinték, nem is nagyon akartak...

Ma azért mindenképp azon lesznek, hogy két-három gólt összehozzanak, és a végjáték már csak formalitás legyen.

Bruno Biini együttese óriási előnyben van a többiekkel szemben, hisz 11 játékosa a Lyonban játszik. Itt az EB-n is voltak olyan percek, amikor a 11 játékosból 8 a Lyon csapatában rúgja a bőrt. Ezek a lányok évek óta együtt játszanak a Lyonban valamint a válogatottban. Erős a kohézió, tudnak küzdeni a csajok magukért, a társakért, és bizony kell is, mert náluk nem csak üres szöveg, hogy minden posztra ketten vannak. Egyedül talán Renard az, aki pótolhatatlan, de ez a válogatott van olyan erős, hogy az ő kiesése sem okozna törést. Bruno Bini pedig ki is használta, hogy milyen mély a pad, csak Franconak és Renardnak nincs igazi alternatívája, vagy ha van is, a védelmet azért nem szívesen bontja meg. Rajtuk kívül még Thiney volt kezdő minden meccsen, de ő sem játszotta végig minden meccsét.

A franciák erejét mutatja, hogy utolsó mérkőzésükön az angolok ellen vereség esetén is csoportelsők lettek volna, de nem feküdtek le az angoloknak, hanem nagyon könnyedén kiütötték őket.

Dánia nem lehet komoly ellenfele a franciáknak. Eleve csak a sorsolás segített rajtuk, Oroszország is azonos ponttal, rúgott és kapott góllal zárt, mint a dánok, de a sorsolás Harderéknek kedvezett.

Cserébe persze megkapták a franciákat, akik eddig percekig sem mutattak gyengeséget. A spanyolokat is hiába csak egy góllal verték, a győzelem nem forgott veszélyben!

Tényleg óriási meglepetés lenne, ha Dánia meg tudná nehezíteni a gall lányok dolgát. Nincs olyan játékelem, amiben a dánok akár csak megközelítenék a franciákat. Lehet, hogy Bruno Bini tanítványai nem ütik ki őket, de 2-3 gólt lőve magabiztosan jutnak a legjobb négy közé, ahol majd vagy Norvégia, vagy Spanyolország lehet az ellenfél! Őszintén szólva meglepő lenne, ha Necibék nem tudnának döntőt játszani!

 

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,