Sportfogadás tippek: Franciaország - Csehország

2012-12-11
Ahhoz képest, hogy az EB előtt a norvégok mellett a franciákat tartották a legesélyesebbnek a tornagyőzelemre, most elég távol kerültek az aranyéremtől a gall csajok! Most már azon kívül, hogy megnyerik maradék két meccsüket, az már nem elég! Viszont ők nem tehetnek mást, nyerniük kell, méghozzá nem is kicsit!

Franciaország - Csehország

Tipp: Franciaország -4.5 gól

Odds: 1.52

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

Eddig a franciákra sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy meggyőzőek lennének. Most mégis arra tippelünk, hogy a cseheket azért rendesen el fogják kalapálni! Hogy miért???

Tegnap a franciák nagyon gyengén teljesítettek Norvégia ellen. Végig sima volt a meccs, majdnem 10 is volt közte 21-12-nél, aztán a végére össze is jött a 'közte 10'. 30-19 lett a végeredmény, ami elképesztő, ha azt vesszük, hogy milyen szoros meccseket játszanak a csapatok, 3-4 gólos siker már simának nevezhető ezen a tornán.

Nagyon nem sült a franciáknak semmi, de ez egy másik mérkőzés lesz, másik ellenfél. A csehek tegnap becsülettel küzdöttek a dánok ellen, egyszer, úgy a 45. perc környékén fel is jöttek egálra, de onnantól már csak egy csapat volt a pályán, és az a dán együttes volt. A cseh lányok nagyon elfáradtak a végjátékra, és az utolsó percekben már nem kellett izgulni a dánoknak a siker miatt.

Szimpatikus válogatott ez a cseh együttes, tudják azt, hogy mi a határ, és nem próbálnak attól többet megvalósítani, mint amit tudnak. Alapjátékok, és persze próbálnak minél kevesebb labdát eladni, csak ez nem mindig sikerül. Azért láttunk tőlük szép dolgokat, például tegnal a szélsőjük gyönyörű cunderes gólt lőtt Toftnak, tehát alapvetően képzettek a lányok, csak ezt a sorozatterhelést nem nekik találták ki!

A cseh védekezés is bajban lesz, mert a franciák nagyon fizikálisak. Gyorsak, erősek, és ezzel nem tudnak majd mit kezdeni a cseh lányok. A dán csajok is verték őket lábon... A franciák pedig alapvetően nemcsak gyorsak, de erősek is.

Sokkal hosszabb a francia pad! A cseheknél pedig 3-4 jobb játékos van, akik bizony nagyon sok időt voltak eddig is a pályán, és már tegnap is látszott rajtuk, hogy rendesen el vannak fáradva. Most pedig pihenőnapjuk sincs, hisz hétfőn ez a csoport pályán volt!

Pineauéknek ez kötelező, ha még reménykedni akarnak! Nincs még semmi sem veszve, úgyhogy ők nyerni fognak, méghozzá könynen lehet, hogy kiütéssel!

Mi azért 5 gólos hendinél már nem vállalnánk többet, bár tény, simán lehet közte 10...

Most posztokra bontani a csapatokat teljeséggel fölösleges, hosszú sorokon keresztül lehetne írni, hogy mennyivel erősebbek a franciák. Csak a fáradtság, és az akarati tényező lesz döntő! A csehek fáradnak, a franciák pedig nagyon akarnak!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,