Sportfogadás tippek: Franciaország-Csehország

2012-08-07
Már csak nyolc csapat versenyben az olimpián a női kosarasoknál. A mai utolsó mérkőzésen 23:15-kor csap össze Franciaország és Csehország válogatottja, ahol óriási csata várható!

 

Franciaország - Csehország

Tipp: Csehország +9 pont

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: 23:15

 

Aki tisztában van nagyjából, hogy általánosságban melyik válogatott milyen stílusjegyekkel rendelkezik, az tudja, hogy a franciák a védekezésükre építenek. Talán ők, és a fehéroroszok azok, akiknél a védekezésre óriási hangsúlyt fektetnek, így ritkaságszámba megy, hogy sokpontos meccset játszanak. Ma sem számíthatunk kosáresőre, egyrészt az említett védekezés miatt, másrészt a nagy tét miatt!

A kevés pont egyből olyan dolog, ami kedvez a tippnek. Kilenc pont nagyon sok, pláne, ha két nagyjából hasonló erősségű együttes feszül egymásnak. Márpedig hiába veretlen eddig a francia csapat, nem lehet teljesen leírni a cseheket, sőt!

 

Ez a cseh válogatott képes egy meccs erejéig összeszedni magát. A Team USA ellen is megmutatták az első negyedben, hogy tudnak ők kosarazni, ám amikor a magasembereik személyik miatt a padra kényszerültek, akkor már nem volt esélyük. Ez a cseh válogatott alapvetőn egy hihetetlenül jól összerakott együttes.

Horakova képzett irányító, sok csatát megélt rutinos játékos, az ő tapasztalata kifizetődő lehet egy olyan meccsen, mint a mai. Kettes poszton Elhotova, egy fiatal jól dobó, jól betörő energikus lány, aki nem ijed meg az árnyékától. Hármas poszton több olyan kívülről is nagyon jól dobó kosaras van, akik képesek egymás után akár 2-3 triplát is elsüllyeszteni. Aztán a palánk alatt is Vesela, Viteckova négyesben világhírű játékos, és a két center, Burgrova valamint Kulichova kimagaslik a mezőnyből, pattanózásnál nagyon sok hasznukat veszik a csehek! Persze pontokból is kiveszik a részüket, de ha Kulichovára azt mondanánk, hogy vajkezű, akkor hazudnánk. Sajnos képes két méterről is átdobni a gyűrűt, de ha jó napja van, 10-15 pont is van benne, ami mind extra!

Sokat számít, hogy a centerek meddig tudnak a pályán maradni, mert a palánkok alatt élet-halál harc fog folyni a labdákért, pattanókért. A bukik kilenc pontos előnyt adnak a cseheknek, amit ki kell használnunk. A csoportmeccsek során a franciák egyedül a brazilokat verték meg többel, de a brazil női válogatott nem tartozik az elitbe. Valamiért nagyon lenézik a cseheket, de a bukik elfelejtik, hogy a csoportkörök után egy új torna kezdődik.

 

Ebben a meccsben a meglepetés is benne van, a csehek nem fogják hagyni magukat!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,