Sportfogadás tippek: Fortuna Düsseldorf - Schalke 04

2012-09-28
Egyszer minden sorozat megszakad, és ezt düsseldorfban is jól tudják. Ők viszont arra készülnek, hogy a Schalke se törje meg a szériájukat. Hogy veretlen marad-e a Fortuna, az este 22:30 körül kiderül.

Fortuna Düsseldorf - Schalke 04

Tipp: Schalke 04

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

A Düsseldorf a 2011/12-es szezont a másodosztályban töltötte, és osztályozót nyerve jutottak a legjobbak közé. Már a két osztályozós meccsen látszott rajtuk, hogy rendkívül masszív társaság, és nehéz dolguk lesz az élvonalbeli csapatoknak, ha el akarják kapni a Fortunát. Eddig álomszerű a szereplésük, öt meccs, 2-3-0-ás mérle, és ami még elképesztő, az a 0 kapott gól!

Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy eddig még nem játszottak komoly csapattal! A meggyengült Mönchengladbachot idén nem lehet élcsapatnak nevezni, és a VfB Stuttgart sem számít élcsapatnak a jelenlegi 17. pozíciójával. Ha megnézzük a tabellát, csak alsóházi csapatokkal játszottak, a gelsenkircheni akakulathoz hasonló erősségű társasággal idén még nem volt dolguk! A hétközi fordulóban 2-0-ra verték a Greuther Fürth együttesét, akiket a tavalyi szezonból jól ismernek. A lendület megvan, a jókedv megvan, az ellenfél is megvan.

A Schalke 04 keményebb dió lesz, de tudják ezt Düsseldorfban is. A Királykékek is nagyon jól szerepelnek eddig, csak a Bayerntől szenvedtek 2-0-ás -már-már szokásosnak nevezhető- vereséget. De ezen kívül van egy remijük és három győzelmük, valamint megverték a BL-ben az Olympiakost idegenben, ami nem akármi!

Huub Stevens csapata ma arra készül, hogy elverje a Düsseldorfot. Hildebrrandon kívül Marica és Obasi nem bevethető, de nagyon mély a kispad. A Mainz ellenis lehetőséget kapott például  Affelay vagy Höger, akik nem alapemberek, de Pukki és Barnetta is játszott csereként. Nagyon erős a gelsenkircheni alakulat

Ők győzelemre játszanak, a BL meccsük még odébb van, és a Fortuna elég masszív csapat ahhoz, hogy Stevens a legjobb játékosait küldje pályára. Ugyanígy gondolkodik Meier mester is, ő valószínűleg egy csatárral kezd, és megerősíti a középpályát. Ezt jól is teszi, mert ott a Schalke bivalyerős. Erős a Düsseldorf is, de ők inkább erőből játszanak. Az úgymond finesz nem nagyon van benne a csapatban, darálnak kökeményen, és ezzel tudtak eddig is érvényesülni. Igen ám, de a jobba csapatok ellen ez kevés lesz. Sokkal több a kreatív focista a vendégeknél, és olyab klasszisok is, mint például Huntelaar, csak a Schalkénál vannak.

Amúgy ha már kiemeltük mennyire jó a Düsseldorf védelme idáig, meg kell említeni, hogy a gelsenkirceheni retesz sem zár rosszul. Ha a bombaformában lévő Hannorver és Bayern 2-2 gólját nem nézzük, a maradék három meccsükön csak egyszer kapituláltak. A Düsseldorf pedig nem arról híres, hogy megszórja az ellenfeleit gólokkal.

Ezen a találkozón ki fog ütközni a csapatok közti tudáskülönbség, és a Fortuna elszenvedi első vereségét. Eddig a sorsolás is szerepet játszott abban, hogy nem kaptak ki, de a Schalke rádöbbenti őket, hogy miről is szól a Bundesliga első osztálya!

Tippünk 0-2

Mindenkinek sok sikert a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,