Sportfogadás tippek: Forma 1 - Magyar Nagydíj

2014-07-27
A jelenlegi F1-es mezőnyben Hamilton nyert legtöbbször a Hungaroringen. Ma viszont aligha fog, vagy ha mégis, az maga lenne a csoda. Persze aki hisz a csodákban, és hisz Hamiltonban, az ma szép pénzt kaszálhat.

F1 - Magyar Nagydíj

Tipp: Hamilton dobogón végez

Odds: 2.62

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00

 

Hamilton a legpechesebb versenyző a mezőnyben. Tegnap kiégett alatta a Mercedes, így ma ismét a mezőny végéről, vagyis pontosabban a boxutcából rajtol. Németországban sikerült a mezőny végéről a 2. helyre feljönni, ma viszont nehezebb dolga lesz az angolnak, mivel a Hungaroringen sokkal nehezebb előzni. Persze, ha valaki, akkor Hamilton szeret és tud is itt versenyezni.

A brit pilóta ugyanakkor elkeseredett, és nem mondja ki ugyan, de utal rá, hogy ez nem lehet a balszerencse műve. Tény, hogy vannak pletykák, miszerint a német kocsival német pilóta nyer VB-t álomszerű történet, és az is tény, hogy mindig Hamilton húzza a rövidebbet...

Ma két dolog lehetséges: vagy elszáll Lewis agya, és belerongyol például Massába vagy Maldonádóba, vagy embertelen nagyot versenyez, és feljön megint a dobogós helyezésekig.

Hamilton autójában mindent kicserétek, motort, váltót, meg amit kell és lehet. Mért kör nélkül a boxutcából rajtol, ami nem is baj, így legalább kimarad az esetleges balhéból a rajt után.

Nos, a Merci kegyetlenül erős, Hamilton sorra nyerte itt is a a szabadedzéseket. Rosberg tegnap  1:22: 715-el nyert időméről, míg Vettel már csak 1:23:201-et tudott. Közel fél másodperccel gyorsabb körönként a Merci mindenkinél, a 10. helyen rajtoló Hulkenberg például már 2 másodperccel volt lassabb Rosbergnél.

A mezőny végi pilótákról meg ne is beszéljünk, az első két-három körben Hamilton akár 8-10 helyet is jöhet előre.

Itt az a kérdés, hogy bírja-e a nyomást Lewis. Ha higgadt tud maradni, akkor behozhatja a kocsit dobogós helyen. Ma újra a kár minimalizálása a cél, és abban kell bíznia, hogy ősszel nem lesz ennyi technikai problémája, ami már picikét tényleg gyanúsnak tűnik.

Tény, hogy nehéz előzni a Hungaroringen, de a Merci annyival jobb most a mezőnynél, hogy Hamiltonnak így is van esélye dobogóra állni. A mi tippünk az, hogy Lewis ismét nagyot alakít, sőt ha jön egy safety car fázis a verseny vége felé, akár az első hely sem elképzelhetetlen. Safety car nélkül azért a győzelemre esélye nincs, mire Hamilton feljön a mezőny elejére, Rosberg már 20-30 másodperccel lesz a mezőny előtt. Vagy nyerhet Hamilton, ha a változatosság kedvéért most Rosberg alatt döglik be a Mercedes, de erre azért nincs sok esély.

Hamilton dobogója 2.62-es oddsal fizet, mindenképp megér egy próbát. Ugyanakkor nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy technikai sport, így nem ezzel a tippel akarjunk meggazdagodni. Kis tét, nagy izgalom a jelszó! Bátrabbak 15.00-ös oddson egy kis aprót tehetnek Hamilton győzelmére is. Nincs rá sok esély, de ez a 15.00-ös oddsból kiderül. Ugyanakkor ha netán Rosberggel történik valami, Hamilton képes végigverni a mezőnyt a boxutcából rajtolva is!

14:00, m1.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,