Sportfogadás tippek: Barcelona - Valencia (game 4)

2014-06-11
Tegnap szétbundázták a világot a spanyol ACB ligában. A Barca és a Real is betlizett, nagyon kilógott a lóláb!

Barcelona - Valencia

Tipp: Barcelona

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Fogadható: Június 12 (csütörtök) 21:00

 

Lejátszottak három meccset a csapatok, így lehet némi rálátásunk erre a párharcra. Igazából mindhárom meccs gyengécske volt, ám az első kettőt valahogy behúzta a Barca. Amikor mindenki azt hitte, hogy majd otthon tükörsimán megnyeri a 3. meccset, és rápihen a döntőre, akkor mindenki tévedett.

Egészen a félidőig jól állt a Barca, vezettek is 10 ponttal. A félidőben nagyon leült a csapat, a Valencia pedig magára talált. Fura kis meccs volt, hisz a katalánoknál Xavi Pasqual 12 embert rotált, a Valencia pedig elfogyott a végére. Eleve 8 embert forgattak, aztán a végén Trigueros kipontozódott és Ribas térde is kiment, így nem tudott segíteni csapatán a hajrában. A Valencia játékosai a fülükön vették a levegőt, de küzdöttek a végsőkig, és végül behúzták a meccset. Az utolsó a támadást a Barca vezette, de Oleson egy ziccert nem tudott értékesíteni. Hogy mekkora bunda volt, azt jól mutatja Navarro "teljesítménye"

Dorsey játszott egyedül nagyot, kicsit úgy tűnt, neki nem szóltak a bundáról. Navarro púposra verte a gyűrűt, ráemelt vagy 12-t, de semmi sem süllyedt el. Érthetetlen volt a Barca játéka, Dorsey-t rendre meg tudták játszani a palánk alatt, vajon a hajrában miért nem tették ezt? Valószínűleg jól jön a csapatnak, hogy még egyszer megtöltik a Palaut. Azért nem picike bevételre tesznek így szert.

Ez a párharc már nem megy vissza Valenciába, akkor már túl meleg lenne a pite. A Valencia játékosai tényeg fáradtak, ki tudja, Ribas térdét helyre tudják-e tenni egy nap alatt. Aztán az is biztos, hogy a katalánok nem fognak ismét valami 1/15 féleséget dobni kintről. Az a tegnapi mérkőzés tényleg értékelhetetlen volt katalán részről.

Nyer a Barca a 4. meccsen, még az is lehet, hogy 15-20 pontot közétesz, ha végre végig tudnak koncentrálni.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,