Sportfogadás tippek: Florian Mayer - Nikolay Davydenko

2013-02-11
Hétfőn a rotterdami 500-as tenisztorna veszi kezdetét ahol újra láthatjuk a legjobbakat játszani. Többek közt Roger Federer, Del Potro és Jo-Wilfried Tsonga is tiszteletét teszi ezen a viadalon!

Florian Mayer - Nikolay Davydenko  /Kezdés: ~ ma 20:50/


Tipp: Davydenko
Odds: 1.45
UnibetMayer 2011-ben parádés szezont produkált, emlékezhetünk, hogy volt olyan torna ahol még Nadalt is oktatta, továbbá karrierje egyetlen torna győzelmét is a két évvel ezelőtti szezonban aratta. Tavaly a sérüléseknek köszönhetően nem igazán teljesített jól, egyedül Wimbledonban jött ki neki a lépés, azonban a szezon végén képtelen volt már meccset nyerni, és nála jóval hátrébb rangsorolt játékosok ellen is alul maradt. Egyelőre idén sem brillírozik, az ausztrál túrán, igaz nyert egy-egy meccset azonban ezt nem túl acélos játékosok ellen tette. Behívták a Davis Kupa csapatba, de ott sem alkotott maradandót.

Davydenko évekkel ezelőtt az élmezőnybe tartozott, sorra gyűjtötte a tornagyőzelmeket viszont a sérülés őt sem kerülte el, és szépen visszacsúszott a ranglistán. Próbálkozik próbálkozik újra rátalálni a helyes útra, de mindig amikor elkapja a fonalat akkor jön egy kisebb sérülés újra és kezdhet mindent elölről. A szezont remekül kezdte hisz Dohában egészen a fináléig menetelt, és többek között Ferrert is legyőzte. A döntőben Gasquet ellen is partiban volt, de természetesen azt sem tudta 100%-osan végig játszani így végül kikapott. Az Australian Openen nem volt szerencséje, már a második körben megkapta Federert aki ellen nem volt esélye.

Az orosz itt Rotterdamban már zsinórban tizedik éve teszi tiszteletét és négyszer egészen az elődöntőig verekedte magát. Mayerrel már hétszer találkoztak és 5-2 Davy javára. Az egyik vereség 2011-ben volt (ugyebár Mayer legjobb éve) a másik pedig füvön, de azt a borítást az orosz gyűlöli. Florian egy trükkös játékos, olyan ütései vannak ami senki másnak nincs, gondolok itt a félugrós fonákokra és hasonlóakra, Igen ám, de ezeket akkor tudja beütni amikor jó formában van. Az utóbbi időben azonban az önbizalma rettentően megcsappant és ilyenkor hibát hibára halmoz. Davy pedig egy erős közepes szintet hoz, és egyébként is fekszik neki a német játéka. Ezek tudatában nem kérdéses, hogy az orosz teniszező továbbjutására tippelünk!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,