Sportfogadás tippek: First Wien - Kecskeméti TE

2012-07-10
A KTE ma Ausztria legöregebb klubjával játszik felkészülési mérkőzést Bécsben. A fogadóirodák szerint a bécsi együttes a mérkőzés esélyese, ám mi ezt másképp gondoljuk!

 

First Wien - KTE

Tipp: X2

Odds: 1.75

Iroda: tipico

Kezdés: ma 17:00

 

A First Wien-t angol és osztrák kertészek alapították még 1894-ben. A klub jelenleg az osztrák másodosztályban szerepel, tavaly a 8. helyen zártak, azaz majdnem kiestek. A hírek szerint ma a KTE ellen csak hazai játékosok lépnek pályára, bár elnézve a keretüket, nem nagyon favorizálják a légiósokat. Legutóbbi edzőmeccsükön 3-0-ás vereséget szenvedtek az orosz Kuban Krasnodartól, a KTE sem esélytelen ellenük!

 

Az alföldi lilák kerete is átalakulóban van. A középpálya két meghatározó játékosa, Cukic és Alempijevic a Ferencvárosé lett, így őket pótolni kell! Új játékosok is érkeztek, például Tarabai és Jorginho - utóbbi a Pandurii ellen 2-0-ra elveszített találkozón csereként már bemutatkozott. Azon a felkészülési meccsen a beszámolók alapján a KTE-nek is megvoltak a ziccerei, négy-öt nagyobb helyzet is adódott a lilák előtt, de a szerencse ezúttal sem volt velük. Viszont jó hír, hogy Bori és Savic is teljes értékű munkát végez, egyszóval alakul a KTE!

Örök igazság, hogy egy edzőmeccsen az eredmény nem elsődleges szempont, de a KTE aligha szeretné elveszíteni ezt a találkozót. A First Wien gyengébb, mint a Pandurii, és akárhogy is nézzük, tavaly majdnem kiestek a másodosztályból is, míg a KTE EL indulást érő helyen is végezhetett volna, ha vállalja a klub az indulást, de inkább elbundázták az utolsó fordulókat. (Lehet erős ezt így kijelenteni, ezért inkább mondjuk azt, hogy nem tettek meg mindent az EL indulás reményében...)

Viszont az tény, hogy egy masszív első osztályú együttes, ahol sok fiatal játékos is van a keretben, akik a következő években az NBI meghatározó játékosai lesznek. Több utánpótlás válogatott focista is rúgja itt a bőrt, és a rutinrókák is hozzátesznek még ezt-azt, gondoljunk csak Tökölire.

Hiába edzőmeccs, a KTE győzelemre játszik, és egy osztrák másodosztályú együttes ellen erre jó esélyük van. A KTE-ben több olyan focista van, akik képesek megvillanni, és eldönteni a meccset. Csütörtökön már a Maccabi Netanya ellen játszanak a lilák, így valószínűleg 17-18 játékos is lehetőséget kap a mai mérkőzésen.

Elsődleges szempont a taktikai elemek gyakorlása, új játékosok beépítése, de mindezek mellett kikapni egyik csapat sem szeret, így a KTE sem. Mi azt mondjuk, hogy Boriék ma nyerni fognak, de kétesélyben sokkal biztosabb, és az 1.75-ös szorzó nagyon is hízelgő!

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,