Sportfogadás tippek: Finnország - Magyarország

2015-06-13
Ma délután 18 órától Finnország ellen játszik a magyar labdarúgó-válogatott. A cél a győzelem, de ha döntetlen lesz a vége, azzal sem leszünk elégedetlenek!

Finnország - Magyarország

Tipp: Finnország labdabirtoklása 53.5 % felett

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00

 

Ma este Finnországban lép pályára Dárdai Pál csapata. Itthon 1-0-ra megvertük a finneket, igazi célfutballt láthatott a közönség. Nem voltunk jobbak mezőnyben, de a focit gólra játsszák. Gólt pedig mi lőttünk, ami most is 3 pontot ért.

Otthon a finneknek ez a meccs valódi kulcsmérkőzés. Ha nem nyernek a finnek, elszállnak a remények, ami a továbbjutást illeti. Igazából egy döntetlennel nem sokra mennek, megmarad a négy pontos előnyünk, így már a 3. helyben sem nagyon bízhatnának.

Én azt várom, hogy a magyar együttes ismét 'célfutballt' fog bemutatni. Ez nem lenne újdonság Dárdai csapatától. Ezt játssza a Berlin is, és elérte célját, mivel bennmaradt a Bundes I-ben. Eddig a válogatott is elérte célját Dárdaival, ne feledjük, hogy az észak-írek elleni zakó még Pintér nevéhez kötődik.

A hazai finnek elleni találkozón sem nálunk volt többet a labda, 55%-ban birtokolták a finnek a lasztit, akkor sejthetjük, hogy ez a mezőnyfölény otthon is meglesz a javukra. Nekünk sem ártana nyerni, de igazi győzelmi kényszerben ők vannak. Mi majd a kontrákra építünk, és reméljük, úgy alakul a meccs, mint az odavágó. Legyen náluk többet  a labda, de mi lőjünk több gólt. Ezzel valószínűleg mindenki kiegyezne!

Sok sikert a tipphez, és sok siker a válogatottnak is! Hajrá magyarok!

Címkék: sportfogadás, tipp,